Ererondje
Image default
Dienstverlening

De voordelen van 100% elektrisch machinaal straten

Of u nu brede wegen of smallen straatjes wilt aanleggen, het is hoe dan ook een flinke klus. Men moet sjouwen met stenen en vrijwel de hele dag gebukt werken. Het kost veel tijd en mankracht om een volledige bestrating aan te leggen. Dit kan uiteraard veel sneller! Door machinaal te straten legt u ieder soort straat snel en eenvoudig. Al helemaal wanneer u kiest voor de 100% elektrische RoadPrinter Eco.

Machinaal straten met de elektrische RoadPrinter Eco

Wanneer u gebruikmaakt van de RoadPrinter Eco, is het mogelijk om een hele straat in één keer op zeer soepele wijze te leggen. De weg rolt namelijk in zijn geheel uit de bestratingsmachine. Door de elektrische werken bent u ervan verzekerd dat u op milieuvriendelijke wijze aan de slag gaat. Echter heeft het naast de elektrische werken nog veel meer oordelen. Zo voorkomt u geluidsoverlast aangezien de machine op een zeer stille Lithium-lon accu werkt. Ook voor rondslingerende kabels hoeft u zich geen zorgen te maken. Die zijn er namelijk niet, waardoor het struikelgevaar ook direct is opgelost! De motorisering en besturing is perfect op elkaar afgestemd en daardoor is de machine minder storingsgevoelig. Qua onderhoud zit u met de RoadPrinter Eco ook goed. Door de solide constructie is deze namelijk niet onderhoudsgevoelig. Doet u vaak aan herbestrating? Ook dan zet u dit type bestratingsmachine eenvoudig in!

Vraag naar de tarieven

Laat uw stratenmakers niet mee op hun knieën alles afwerken en start met machinaal straten. De voordelen zijn eindeloos lang en vele gingen u al voor. Wilt u graag meer weten over de RoadPrinter Eco en hoe machinaal straten in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Road Paving Systems. Bespreek met hen de mogelijkheden en de tarieven rondom de bestratingsmachines en kom erachter welke het meest geschikt is voor uw bedrijf.