Ererondje
Image default
Bedrijven

De voordelen van RVS rietjes op een rij

RVS rietjes bieden een mooie oplossing voor mensen die graag met een rietje drinken, maar niet houden van de afval die hierdoor ontstaat. Het is zo dat RVS rietjes minder buigzaam zijn, maar daar staat tegenover dat je ze heel lang kunt hergebruiken, goed voor het milieu dus, want de grote hoeveelheden onnodig plastic afval die nu worden geproduceerd is funest voor het milieu. Door het drinken met RVS rietjes is dit plastic afval verminderd en oefenen we minder druk uit op ons milieu, wat het sowieso al best te verduren krijgt, dus alle kleine beetjes zijn meegenomen. 

Waarom RVS?

RVS is een afkorting voor “roestvrij staal”‘; RVS rietjes zijn dus rietjes van roestvrij staal, dus behalve de bonus dat ze goed zijn voor het milieu, kun je ze ook zonder zorgen hergebruiken zonder je zorgen te maken dat ze uiteindelijk gaan roesten, want daar is RVS goed tegen beschermd. Het is zo dat een rietje van staal minder buigzaam is dan bijvoorbeeld een plastic rietje, maar daar staat tegenover dat het stalen rietje veel langer meegaat, dat je het ook voor hete dranken als thee of koffie kunt gebruiken als je dat toevallig zou willen, en dat ze niet oplossen zoals papier en bamboe dat misschien iets sneller doen, eenmaal verwerkt tot rietjesvorm.

Verschillende rietjes

RVS rietjes zijn natuurlijk maar één soort rietje. Behalve RVS rietjes zijn er ook rietjes van papier, bamboe en tal van andere stoffen. Verschillende rietjes hebben natuurlijk verschillende sterktes, en hebben allemaal gemeen dat ze bestaan als alternatief op het oorspronkelijke plastic rietje wat wij nu proberen te vervangen. Rietjes van roest vrij staal steken hier bovenuit omdat zij zo lang meegaan, hittebestendig zijn en voor ieder drankje kunnen worden gebruikt wat je je maar zou kunnen inbeelden, en dat alles zonder op te lossen of te vergaan.Gerelateerde artikelen

Wat houdt internationaal transport in?

Professionele regenkleding vindt u bij dit bedrijf in Druten

Grofvuil van vroeger en nu