Ererondje
Image default
Entertainment

De weekhoroscoop: wat kun je verwachten?

DE WEEKHOROSCOOP: wat kan jouw sterrenbeeld allemaal deze week verwachten volgens de voorspellingen van je horoscoop?

Ram

Je bent nogal geirriteerd deze week Ram! Iemand krijgt van jou de wind van voren, maar diegene weet eigenlijk niets van de zaak af. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, maar je moet toch wat, vind je. Echter, afreageren moet je doen op de plaats waar de irritatie vandaan komt en naar diegene, die deze irritatie veroorzaakt. Eén van de komende weken wordt dat je wellicht duidelijk, maar dan moet je wel goed analyseren wat er aan de hand is.
Koop ook eens een aardigheidje voor iemand, die je lief is. Voor een familielid, vriend of voor je partner.
Uit ervaring weet je dat het niet veel geld hoeft te kosten. De aandacht, die je ermee overbrengt, is meer dan genoeg en geeft veel meer voldoening en waardering bij de ontvanger ervan, dan het aardigheidje op zich.

Stier

Een oud maar nog steeds geldend en bekend spreekwoord zegt: “Kleren maken de man”.
Je weet nooit wie je tegenkomt, Stier! Je zult een voldaan gevoel hebben, als je in het tweede deel van deze week iemand tegenkomt, bij wie je juist op die manier wilde overkomen. Het is een bijzonder mens en hopelijk een Maagd of Steenbok, die je pad kruist. Daarmee heb je wat gemeenschappelijks.
Je hebt ook iets in je kast hangen, dat je al een tijd niet hebt gedragen, terwijl je er destijds veel plezier van had. Laat het eens reinigen en hang het bij de kleding, die je regelmatig draagt. Je omgeving zal je laten weten, wat zijn ervan vinden. En dat maakt echt indruk. Zeker bij die Maagd en Steenbok
Laat vandaag de koffie eens staan.

Tweelingen

Op de komende vakantie zul je een paar mensen ontmoeten, het kan ook een echtpaar zijn en eveneens een echt paar zijn met wie je een lange vriendschap gaat opbouwen. Het is een soort van vriendschap, zoals je er maar een paar in je leven zult hebben. Het zijn mensen, waarvan je na een paar dagen denkt en zegt, dat je ze al jaren kent, omdat het allemaal zo vertrouwd is.
Duw je eigen wil niet helemaal door, want de kritiek van anderen wordt daardoor niet eens door je geregistreerd en daar zul je al snel spijt van krijgen. Eerst zul je zeggen, dat er in het geheel geen kritiek is geweest, maar je moet dat standpunt al snel bijstellen, nadat je je hebt gerealiseerd, dat die kritiek wel degelijk geuit is.
Het komt allemaal toch op zijn pootjes terecht, maar het had een stuk makkelijker gekund.

Kreeft

In de relatiesfeer zou je wat actie moeten ondernemen. Deze week is een goede week om iemand, maar het kan ook je partner zijn, uit te nodigen voor een dinner date of brunch. Je kunt ook die oude relatie weer nieuw leven inblazen met een dergelijke uitnodiging. Een beetje creatief denken kan daarbij geen kwaad. Kom eens uit die luie stoel!
Als je de wereld wilt verbeteren, doe je er goed aan bij jezelf te beginnen. Los daarvan is het zaak het doel goed te bepalen, anders ben je aan het proberen een oceaan over te zwemmen. Maar het belangrijkste blijft, dat je bij jezelf moet beginnen.
Ben je ooit een fiets door diefstal kwijt geraakt? Of is er ooit bij je ingebroken? Koop dan niets, dat in het café of iets, dat van de vrachtwagen is gevallen. Ach, je weet het als Kreeft best wel, maar één van deze weken word je geconfronteerd met zo’n ‘koopje’ Je motto moet dan zijn: ‘Niet doen’ en iedereen om je heen erop aanspreken, als hij of zij het wel dreigt te doen. De wereld verbeteren begint deze week bij jezelf.

Leeuw

Jouw problemen zijn voor jezelf soms heel overheersend, terwijl ze volstrekt onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren. Deze week zul je dat een keer alszodanig ervaren en je zult er direct achter komen dat je jouw zaken enigszins moet relativeren.
Je bent altijd zeer tevreden geweest met je interieur, maar je ziet nu kleine tekortkomingen, die je zo opvallen dat het lijkt, alsof er niets klopt van je huis. Laat het overwaaien. Je vrienden voelen zich bij jou thuis altijd prettig. Je kunt niet alles hebben en dat weet iedere Leeuw.
Vergroot je kennis van een vreemde taal eens door een korte cursus. Je hebt het al te lang laten liggen, maar ook in deze situatie geldt: Beter laat dan nooit.

Maagd

Deze week moet je zelf initiatief te nemen om jouw relaties wat diepgang te geven. Er is wederzijds vertrouwen nodig om over wat zwaardere onderwerpen met elkaar in discussie te gaan. Maar dat vertrouwen is er in principe al.
Je moet ook nog steeds dat kraambezoek doen, dat je hebt uitgesteld. Als je nog langer wacht, krijg je te horen dat de “baby” inmiddels al op kamers is gaan wonen. Bel een dezer dagen even op, als je dat nog niet gedaan hebt.
Je moet wat zuiniger moeten zijn wat betreft je geld en je vrije tijdsbesteding. Denk er over na hoe je best je inkomen kunt verhogen.

Weegschaal

Als je met een van jouw vrienden of kennissen een akkevietje hebt, dan is het deze week een goede periode om dat op te lossen. Als je op iemand uit jouw omgeving indruk wilt maken dan geldt hetzelfde. Doe het deze week en je zult succes hebben.
Blijf wel eerlijk! Doe je niet als een ander voor, maar blijf vooral de Weegschaal, die je bent, want diegene prikt er anders direct door en dan ben je juist verder weg van je doel.
Voor de oudere Weegschaal is het sowieso makkelijker, want met het komen van de jaren ben je steeds meer op jezelf gaan lijken. Je hebt steeds meer het masker van wie je wilt zijn afgelegd. Je hoeft niet meer zonodig die ander te zijn. Wat dat betreft hebben ouderen een voordeel boven de jeugdigen en ook dan kun je die behoefte aan nieuwe vriendschappen hebben. Welnu, neem daar deze week de tijd voor en pak de aangeboden kansen.

Schorpioen

Rond zondag is de liefde in de lucht, hoewel voor diegenen die een relatie hebben het juist een dip kan zijn.
Doe het rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Haal je vriendschappen weer eens wat aan. Laat dat niet verwateren, want een goede en hechte vriend is volledig onvervangbaar.
Nodig eens een paar vrienden uit in het weekend. Dat hoeft niet persé zaterdagavond te zijn, maar kan evenzo goed op zondagmiddag tijdens een uitgebreide brunch, die je misschien wel buitenshuis regelt.
Je hebt dan tegelijkertijd de mogelijkheid weer nieuwe mensen te ontmoeten, want . . . . rond zondag is de liefde in de lucht!!!

Boogschutter

Iemand uit je vrienden of kennissenkring is jaloers op je. In één van de komende weken komt dat op een vervelende manier tot uiting. Het zal je flink raken en dat laat je ook goed merken.
Let erop dat je niet op de verkeerde personen afreageert, maar op diegene, die jou mentaal heeft geraakt. Het is jammer dat sommige, zich vrienden noemende, mensen zo’n afgunst kunnen uiten.
Let op in het verkeer en kijk je verlichting eens na of laat dat doen. Fleur je huiskamer eens op met een kleurige bos bloemen. Het zal je humeur positief beïnvloeden en dat zullen de mensen uit jouw omgeving zeker waarderen.

Steenbok

Je laat een beetje over je heen lopen, terwijl je normaliter toch assertief genoeg bent om daar dan wat van te zeggen. Je zoekt tegelijkertijd mensen op, die je bewustwording vergroten.
Dit wordt veroorzaakt door wat onzekerheid, waarbij je niet, zoals anders, in staat bent de dagelijkse gang van zaken het hoofd te bieden. Het enige, dat je hiertegen kunt doen, is het dagelijks leven zo simpel mogelijk te maken. Laat je niet uit je evenwicht brengen door zaken, die er niet toe doen. Dat zijn de zaken, die onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren.
Probeer toch je grenzen aan te geven en laat niemand die overschrijden!

Waterman

Je hebt het gevoel dat alles, zowel in als buiten jezelf, de goede richting uitgaat om in overeenstemming met je idealen te leven. Teleurstellingen, moedeloosheid en pessimisme zijn allemaal voorbij. Je hele denkwijze is positief aan het worden en je gaat bruisen van energie, zowel in je werk als privé.
Dit gevoel van zekerheid geeft je een heerlijk en veilig gevoel. Je kunt de hele wereld aan. Je pakt van alles aan en alles gaat ook lukken!
Jouw positieve denkwijze wordt door jouw omgeving opgemerkt en iedereen hangt en steunt daardoor aan en op je. Maar pas ervoor op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Word niet te overmoedig en verdeel deze week je krachten!
De beste dag om je relaties in stand te houden is de zaterdag.

 

Vissen

Je hebt een vriend, kennis met een medisch probleem. Je trekt het je behoorlijk aan en het beinvloedt op onverwachte momenten je leven. Je reactie is begrijpelijk en je bent tegelijkertijd zo sterk dat het je leven niet bepaalt. In het tweede deel van deze week laat je jouw emotionele veerkracht zien.
Je gaat er het weekend zelfs op uit en bemerkt dat de nieuwe omgeving een goede invloed heeft op het oplossen van je problemen, doordat die andere omgeving kennelijk nieuwe impulsen geeft.
Problemen lijken thuis altijd groter te zijn dan buitenshuis.

Lees meer: weekhoroscoop of sterrenbeeld.

 

 

Gerelateerde artikelen

De geavanceerde apparatuur van DiGiCo

Zeskamp spellen huren voor het leukste partijtje

Naar de sauna? Neem hier eens een kijkje