Ererondje
Image default
Dienstverlening

Deze lasschool biedt cursussen lassen voor beginners

Wilt u een cursus lassen voor beginners volgen? Dat is de perfectie optie voor wie lassen interessant vindt, maar er nog geen kennis over heeft. Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet, Gelderland, is met zijn lasschool gespecialiseerd in cursussen lassen voor beginners, waarbij ervaren mensen in het vak u leren lassen. Dat kan in zo’n 18 tot 22 weken. Als beginner is 22 weken de lengte van de cursus, waarbij u iedere week een les van drie uur krijgt. De ene week is dit een techniekles, de andere week een praktijkles. Aanvullend bij deze lessen ontvangt u als cursist een uitgebreid boek, waarin alle theorie nog eens terug te lezen is

Leren lassen kan met deze beginnerscursus

Het lasbedrijf in Gelderland, dat al meer dan 20 jaar ervaring in lassen in de omgeving van Nunspeet heeft, biedt een cursus lassen voor beginners aan die erkend is door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Dit houdt in dat de cursus jaarlijks wordt gecontroleerd op onder andere ervaring van de docenten, het aangeboden lesmateriaal en de apparaten die tijdens de praktijklessen worden gebruikt. Dit maakt dat u een cursus aangaat bij een betrouwbaar bedrijf, wat resulteert in een betrouwbaar certificaat na afloop van de cursus.

Leer verschillende soorten lastechnieken

Bij deze lasschool kunt u in totaal vier cursussen volgen: de MIG/MAG-lassen cursus, de TIG-lassen cursus, de booglassen met beklede elektroden-lassen cursus en de autogeen lassen cursus. De eerste cursus lassen voor beginners is de meest voorkomende variant van lassen, terwijl de andere drie cursussen meer op een specialiteit ingaan, zoals het lassen met een zeer hete vlam of het lassen met behulp van een elektrische boog. Door dit verschillende aanbod is er voor iedere cursist wel een cursus bij. Daarnaast zijn alle cursussen op niveau een tot en met vier te volgen, wat het ook voor iedere opleidingsniveau geschikt maakt.

https://lastechniek.com/