Ererondje
Image default
Bedrijven

Dit is er nodig voor een schone grond verklaring

Om te testen of de bodem, waar u op wilt gaan bouwen, verontreinigd is schakelt u een professioneel en betrouwbaar bedrijf in. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.

Een schone grond verklaring nodig? Op deze manier helpt de specialist u

Bij het bouwen van woningen of bedrijfspanden is het van groot belang dat u van tevoren weet of de grond verontreinigd is. Dit doet u door een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. te krijgen. Met hen weet u zeker of er actie ondernomen moet worden met de grond. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat uw bouwproject ongestoord door kan gaan. Kiest u voor persoonlijk advies door Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.

Een bouwproject beginnen? Krijg eerst een schone grond verklaring

Tientallen jaren geleden was er nog nauwelijks sprake van milieuregels. Zo werden voorwerpen, stoffen en materialen eenvoudig overal gedumpt. Dit zorgde voor een hoop bodemverontreiniging. Wanneer u een stuk grond gekocht heeft om panden te bouwen, kan het voorkomen dat uw grond onderzocht en gesaneerd moet worden. Op die manier bent u er zeker van dat de gezondheid van de mensen niet in het gedrang komt. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. begint u zorgeloos aan uw project, zonder dat u achter ontdekt dat de grond door bijvoorbeeld een voormalige fabriek vervuild is. Begin uw bouw met een goede start en ga voor een schone grond verklaring.

 

Gerelateerde artikelen

Een specialist in houtworm bestrijding in Amsterdam

Dagje uit Den Haag

Koeling of horeca koeling ? Reken op A-Aircool.be!