Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Door een aangepaste auto te kopen wordt uw leven mobieler

Ga gemakkelijk en snel de weg op door een aangepaste auto te kopen bij Mobility4All B.V.. Hier kunt u terecht voor al uw wensen en behoeften op het gebied van aangepaste voertuigen voor mensen met een lichamelijke beperking. In een persoonlijk adviesgesprek wordt u verteld welke mogelijkheden er zijn zodat u altijd op de hoogte bent van waar u in investeert. Dit full-servicebedrijf is voor zowel particulieren als bedrijven, zoals non-profitorganisaties, zorgboerderijen en taxiondernemingen. Bent u eigenaar of werkzaam in een bedrijf en heeft u geen budget om een direct een aangepaste auto te kopen? Overweeg het dan om een voertuig te leasen. Als u dan de juiste sponsoring vindt, kunt u voor een lage prijs of zelfs gratis gebruik maken van een aangepaste auto, zonder dat u deze hoeft te kopen.

Geen ‘one size fits all’ product

Bij Mobility4All B.V. wordt er geluisterd naar uw wensen en behoeften. Door bij dit bedrijf een aangepaste auto te kopen, bent u er zeker van dat er wijzigingen worden aangebracht die precies bij u passen. U kunt bijvoorbeeld eindeloos variëren in stoel- of wandklapstoel en rolstoelplaats, zodat u maximale flexibiliteit ervaart. Moet u drie rolstoelen en nog vijf andere mensen vervoeren? Dat is geen enkel probleem met de 9-persoons rolstoelbus. Deze is zeer geschikt voor grote rolstoelen en deze kan op iedere gewenste plek staan. De diversiteit in het aanbieden van vervoersoplossingen en stoelindelingen maakt Mobility4All B.V. zo aantrekkelijk voor de zakelijke en particuliere klant. Voor ieder budget is er namelijk een passende oplossing, zolang de kwaliteit en veiligheid niet worden beperkt.

Ontdek alle mogelijkheden van aangepaste auto’s

Dit full-service bedrijf is al sinds 1959 een betrouwbare partner. Dit betekent dat het ervaren personeel veel kennis van zaken heeft en u net dat beetje meer kunnen geven. Speciale wensen zijn geen uitdaging en vaak gemakkelijk uit te voeren voor dit bedrijf.

https://www.mobility4all.nl/