Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Drie keer volwassen-speelgoed voor in huis!

Drie keer volwassen-speelgoed voor in huis! 

Er was een dag dat je voor de laatste keer voetbalde met je buurtvriendjes, buitenspeelde, hutten bouwden of in het bos ravotte, en waarschijnlijk had je er op dat moment geen flauw benul van dat dat inderdaad de laatste keer zou gaan. Maar, circle of life, zo gaan die dingen nou eenmaal; kleine jongens worden groot en lijken opeens meer interesse te hebben in Call of Duty, Fifa of… meisjes. De ranja’s worden zo langzaamaan biertjes, schoolexamens gaan over in studie-opdrachten en voor je het weet ben je afgestudeerd en al… denkend aan de tijd dat je gewoon nog lekker buitenspeelde in plaats van dagenlang achter een computer zit te zwoegen om brood op de plank te krijgen. Was het nog maar vroeger… 

Gelukkig is het mogelijk om je op sommige momenten weer terug naar vroeger te wanen en het jongere kind naar boven te halen; hoe?! Met volwassen speelgoed! En daar bedoelen we niks erotisch mee… écht speelgoed. Lees snel met ons mee voor een aantal manieren om je weer even lekker jeugdig te voelen! 

 

Voetbaltafel

Maak je klaar voor een uitdagende vrijdagmiddagborrel met je beste vrienden aan de voetbaltafel. Het aanschaffen van een voetbaltafel haalt hoe dan ook wat jeugdigheid naar boven, en daarnaast mag je rekenen op een flink portie competitie met jouw vrienden. Wellicht kan je een ware poule organiseren, waarin je elkaar elke eerste vrijdag van de maand uitdaagt. Biertje erbij, goed gezelschap; wat kan er nog misgaan? (Zolang jullie het wel sportief houden, natuurlijk!). 

 

Dartbord

Zin om jezelf eens op een sportieve maar toch speelse manier uit te dagen? Een dartbord is het antwoord op jouw vraag! Dartborden zijn praktisch; je hebt er niet veel ruimte voor nodig. Je kan deze bijvoorbeeld ophangen in de schuur of op je thuiskantoortje en er af en toe (in je lunchpauze? Na je werkdag?) even een uurtje mee aan de haal gaan en je jeugdige energie kwijtraken! Wil je graag een dartbord aanschaffen? Kijk dan eens op dartwinkel.nl; van alle markten thuis! 

 

Airhockeytafel

Misschien iets minder bekend maar daarom niet een minder goede oplossing om al je energie én competitiviteit in kwijt te raken; een airhockeytafel. Airhockey is een leuke manier om één tegen één wedstrijdjes mee te spelen. Leuk voor met je kinderen, beste vrienden, partner… Als je even stoom wil afblazen na een lange werkdag, of als je er even tussenuit wil knijpen op een familie verjaardag! 

https://www.dartwinkel.nl/