Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Een aggregaat huren in Amsterdam die past bij uw wensen en behoeften

Wanneer u op plaatsen werkt waar er weinig of geen elektrisch vermogen beschikbaar is, biedt een aggregaat u de uitkomst. Dit is een generator die door een motor wordt aangedreven en zo elektriciteit opwekt. Op plaatsen waar het vereist is om continu energie beschikbaar te hebben, is het inzetten van een aggregaat ideaal. Heeft u een project in Amsterdam of omgeving waarvoor u een efficiënte en voordelige energiebron nodig heeft? Huur dan een aggregaat bij TechRent.

Hét adres voor aggregaatverhuur in de regio Amsterdam

TechRent is gespecialiseerd in de verhuur van industriële apparatuur, waaronder de aggregaat. Zij hebben een ruim en veelzijdig aanbod beschikbaar waardoor u bij hen altijd een aggregaat kunt huren in Amsterdam die aan uw wensen en behoeften voldoet. Niet alleen variëren ze in typen, maar ook in energiebronnen. Kies uit een vermogen van 5 tot 600 kVA en voorzie uw project van de juiste hoeveelheid energie. Tevens hebben zij diverse aggregaten in hun aanbod die voldoen aan de ATEX Zone II norm en zijn de verschillende soorten zowel geschikt voor de on- als offshore industrie. Wanneer u een aggregaat bij hen gaat huren in Amsterdam, wilt u natuurlijk wel weten wat de kosten zijn die hieraan vast hangen. Het tarief dat u betaalt voor het huren van een aggregaat bij Techrent, wordt bepaald op basis van een standaardgebruik van 8 uur per dag en 56 uur per week. Wanneer u er meer uren per week gebruik van maakt, worden deze extra uren in rekening gebracht.

Vraag om advies

De ingenieurs en technische professionals van dit bedrijf adviseren u over de meest effectieve oplossing voor uw project. Wanneer u een aggregaat gaat huren bij hen in Amsterdam, dan bent u ervan verzekerd dat deze voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen. Neem direct contact met hen op voor meer informatie en advies.

https://www.techrent.nl/