Ererondje
Image default
Media

Een animatievideo laten maken voor jouw bedrijf

Een animatievideo laten maken voor jouw bedrijf

Wij zeggen doen! Een animatievideo werkt namelijk enorm verhelderend. Complexe materie uitleggen of een idee uitleggen op een manier dat het voor iedereen te begrijpen is? Een animatievideo laten maken is het antwoord. Mits je jouw verhaal kort en bondig weet te verpakken (in tekst én beeld). Zo minimaliseer je namelijk de kans op ruis. Dat klinkt misschien makkelijk, maar zodra je het proces ingaat lijkt alles ineens belangrijk en wil je vaak teveel vertellen en laten zien. En dat is nou juist net wat je níet wilt, want dan vergroot je juist de kans op ruis, jouw animatievideo duurt te lang en jouw doelgroep haakt af. Zorg daarom dat je jouw animatievideo laat maken bij een professionele partij, zoals video- en animatiestudio ZoomWorks.

Een animatievideo laten maken bij een professionele partij

Een professionele partij zoals ZoomWorks maakt dagelijks animaties in alle soorten en maten voor verschillende klanten. Hierdoor hebben ze veel ervaring en weten ze waar de valkuilen liggen. En weten ze hoe ze jouw uitgebreide verhaal kunnen verpakken in een korte maar krachtige voice-over tekst en beelden. Dat alles met het oog op jouw organisatie… én jouw doelgroep. ZoomWorks kan bewuste keuzes maken met en vóór jou, zodat jouw animatievideo uiteindelijk zijn doel behaalt.

De voordelen van een animatievideo laten maken

Bij een animatievideo is niks echt, alles is gemaakt door een ontwerper. Dat betekent dat je totale ontwerpvrijheid hebt. Hierdoor kun je niet alleen in tekst, maar ook in beeld focussen op de kern van de boodschap. Wat moet je laten zien en wat kan worden weggelaten? Doordat alles op een versimpelde manier kan worden weergegeven elimineer je de kans op ruis. Voor de kijker is het glashelder waar hij/zij naar moet kijken en hij/zij hoort een heldere boodschap. Nog zoiets moois van een animatievideo laten maken… het kan voor ieder budget!

De kosten van een animatievideo laten maken

Wat de precieze kosten zijn voor een animatievideo… dat is lastig te zeggen zonder meer informatie vanuit jou. Het is net als dat iemand jou nu zou vragen: wat kost een auto?. Of iets specifieker: wat kost een rode auto?. Je kunt best bedragen noemen, maar eigenlijk heb je meer informatie nodig om een écht correct antwoord te geven. Zo werkt het ook met animatievideo, of met andere vormen van video of animatie. Iedere animatievideo is maatwerk en vraagt om een andere aanpak. En dus ook een andere prijs. Om een gerichte prijsspecificatie te krijgen van een professionele partij zoals ZoomWorks willen ze dan ook graag eerst meer van je weten. Maar geen paniek, want zoals eerder gezegd: een animatievideo laten maken kan voor ieder budget!

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/