Ererondje
Image default
Bedrijven

Een auto huren voor uw vakantie doet u nabij Maastricht

Gaat u binnenkort op reis met de hele familie? Dan is het handig dat alles en iedereen eenvoudig in de wagen passen. Daarom is het een slim idee om de mogelijkheden van autoverhuur in Limburg te bekijken. Zo kunt u bij RentaRolla een auto huren in bijvoorbeeld Maastricht, Weert of Sittard. Dit bedrijf beschikt over een jonge en representatieve vloot huurauto’s. Zo kunt u hier bijvoorbeeld voor u ski- of zomervakantie een XL bus huren voor negen personen en bagageruimte. Bij deze autoverhuur in Limburg betaalt u een vast bedrag per dag. Dit bedrag is inclusief btw, alle kilometers,  ongevallen inzittendenverzekering en pechhulp.

Ga voordelig naar het vliegveld met een autoverhuur in Limburg

Bent u al helemaal klaar om op reis te vertrekken met het vliegtuig? Maar bent u nog op zoek naar een gepaste manier om naar de vliegveld te geraken. Laat u daarom door uw familie of vrienden afzetten door een auto te huren in Maastricht of een andere locatie in Limburg bij RentaRolla. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen en bent u tijdig aan de luchthaven. Het enige dat u nog hoeft te doen is te tanken. Bij deze autoverhuur in Limburg betaalt u een vaste prijs, afhankelijk van de luchthaven waar u naartoe gaat. Wilt u ontspannend naar de luchthaven? Reserveer dan snel uw auto.

Huur een authentieke Volkswagen

De Volkswagen T1 en T2 zijn iconische auto’s. Staat er een speciale gelegenheid, zoals een trouwfeest, op de planning? Dan is dit het ideale moment om deze auto te huren in Maastricht of een andere locatie in Limburg bij RentaRolla. Deze autoverhuur in Limburg zorgt ervoor dat u een unieke rit beleeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Dan kunt u op de website van deze specialist het huurtarief berekenen en uw auto reserveren.