Ererondje
Image default
Bedrijven

Een feestje in stijl met duurzaam wegwerpservies

Een fijne oplossing tijdens een feestje is duurzaam wegwerpservies. Het is namelijk leuk om ook het servies aan te laten sluiten bij het thema van het feestje. Vieren jullie bijvoorbeeld een verjaardag, gaat het om een bruiloft of heb misschien je de organisatie van een babyshower op je genomen? Wanneer er een thema is, horen daar vaak ook bepaalde kleuren bij. En duurzaam wegwerpservies kan je in allerlei verschillende kleuren kopen. Ook het duurzame wegwerpservies van Daily Style is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daardoor is er altijd wel wat in het aanbod wat past bij jullie feest en wat je naderhand niet hoeft schoon te maken.

Waarvan is duurzaam wegwerpservies gemaakt?

Normaal is wegwerpservies vaak gemaakt van plastic. De productie van plastic is niet erg duurzaam en het kan vaak ook niet goed gerecycled worden. Er wordt altijd een minderwaardig product van gemaakt tijdens het recyclen. Het wegwerpservies van Daily Style is duurzaam en gemaakt van hergebruikt karton, bamboe en hout. Al deze grondstoffen zijn duurzaam, mits het hout en de bamboe verantwoord worden beheerd. En dat is bij het biologische servies van Daily Style zeker het geval. Zo heb je dus bijpassend servies voor jullie feestje.

Wat gaan jullie eten tijdens het feest?

Ook aan lekkernijen mag natuurlijk geen gebrek zijn tijdens jullie feestje. Cupcakes zijn zo’n lekkernij die het altijd goed doen. En als je dan toch alles in stijl hebt met de versiering en het duurzame wegwerpservies, is het leuk als ook de cupcake vormpjes daarbij passen. Bij Daily Style hebben ze veel verschillende soorten cupcake vormpjes. In het grote assortiment vind je zeker de kleur waar je naar op zoek bent. Heb je vragen of wil je bijzonder cupcake vormpjes? Dan kan je ook altijd langsgaan in één van de winkels van Daily Style of telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies voor het organiseren van jullie feest.