Ererondje
Image default
Tweewielers

Een fietsenmaker uit Veenendaal die veel verstand heeft

Ik was op zoek naar een goede fietsenmaker uit de omgeving van Veenendaal die mijn probleem kon oplossen. Zelf heb ik een redelijk oude fiets, hij is bijna helemaal uit elkaar aan het vallen. Toch fietst hij heerlijk en wil ik hem nog niet weg doen. Alleen de remmen doen het de laatste tijd niet erg goed, dus deze wilde ik graag laten vervangen. Maar ik ben al bij verschillende fietsenmakers geweest en niemand kon mij helpen omdat het een redelijk oude fiets is en daarbij ook een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar is om het te maken.

Op zoek naar dé fietsenmaker uit Veenendaal

Nu was het mijn missie om wel een fietsenmaker in de omgeving van Veenendaal te vinden die wel dat onderdeel had en mijn fiets kon repareren. Ik begon mijn zoektocht eerst in de omgeving te kijken, maar dat was meteen geen groot succes. Daarna ben ik op het internet gaan kijken of er nog verborgen parels waren waar ik nog terecht kon. Uiteindelijk had ik nog een aantal fietsenmakers in Veenendaal nog niet gehad, onder andere JZ Fietstechniek. De website zag er goed uit en ze hadden daar ook op staan dat ze ook voor oudere fietsen iets konden betekenen. Mijn laatste hoop was deze fietsenmaker.

Mijn probleem is opgelost

Ik ben naar JZ fietstechniek gegaan in de hoop dat ze mijn fiets kunnen repareren. Ik kon meteen binnen lopen en aan de balie stond een aardige fietsenmaker die wel tijd had om even naar mijn fiets te kijken. Hij zei inderdaad dat het een oudje was, maar wel te repareren. Ik moest mijn fiets voor twee dagen daar houden, maar uiteindelijk kwam hij beter dan ooit terug. Ze hadden de remmen gefixt en daarbij ook het een kleine kosteloze extra beurt gegeven om hem op te knappen. Ik was echt verbaasd over het bedrijf en ik ben echt blij met de goede service van hen.

Meer weten over de producten en diensten van JZ Fietstechniek? Bekijk dan eens de website van hen via www.jzfietstechniek.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Een Cortina elektrische fiets die je moet hebben!

Professionele fietsonderdelen bestellen in een erkende webshop

3 redenen om een limousine te huren omgeving Veenendaal