Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Een kunststof vliegengordijn past in iedere woning

Of je nu in een appartement, huis of villa woont, een vliegengordijn is ideaal voor iedere woning. Vooral in de zomer zijn er veel insecten buiten te vinden. Deze wil je natuurlijk niet in huis hebben. Muggen kunnen je namelijk prikken en het kan sowieso voor irritaties zorgen als je beestjes in je huis ziet vliegen of kruipen. Voorkom dit dus door een kunststof vliegengordijn te kopen. Deze zijn er in diverse soorten en maten, zodat het altijd wel bij jouw woonstijl past. Plaats hem bij je voordeur of bij je achterdeur, of beide! Ook als je afwijkende maten wilt bestellen, zit je bij Torresol altijd goed. Hier kun je gewoon doorgeven welke maat je nodig hebt, in welk materiaal je het wilt en je zult je vliegengordijn, al dan niet van kunststof, binnen no-time in huis hebben.

Een kunststof lamelgordijn

Is jouw favoriete materiaal kunststof, omdat het zo duurzaam is en licht van gewicht? Kies dan voor een kunststof vliegengordijn met draden óf lamellen. Een lamelgordijn bestel je in het antraciet, bruin, zilvergrijs of transparant. Deze zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in je woning en past eigenlijk bij ieder interieur. Het kunststof vliegengordijn wordt kant-en-klaar geleverd in de maten die je doorgeeft. Je krijgt dit binnen inclusief ophangsysteem. Je kunt het gordijn hiermee in of op het deurkozijn monteren. Het zijn eigenlijk maar enkele handelingen, en alle insecten blijven voortaan buiten!

Ga naar een verkooppunt of bestel eenvoudig via de webshop

Torresol heeft een heleboel verkooppunten in Nederland, dus waar je ook woont, er zit altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk is het ook geen enkel probleem als jij je kunststof vliegengordijn via de webshop wilt kopen. Dit is heel eenvoudig en snel te realiseren. Ook zijn alle betaalmogelijkheden volkomen veilig. Ga dus snel een kijkje nemen op de website!

https://www.torresol.nl/