Ererondje
Image default
Woningen

Een laminaatvloer kopen is een verstandige keuze

Wordt het tijd om een nieuwe vloer te kopen? Bijvoorbeeld omdat je huidige vloer versleten is of omdat deze simpelweg niet meer op je smaak aansluit? Dan is het slim om een laminaatvloer te kopen. Dit type vloer is er in allerlei soorten en kleuren, waardoor er zeker een laminaatvloer is die aan al jouw wensen voldoet. Daarnaast is zo’n vloer eenvoudig te onderhouden. Je hoeft de vloer slechts schoon te houden. Dat is anders dan bij een houten vloer. Zo’n vloer moet regelmatig geolied worden en daar gaat vaak meer tijd en moeite in zitten dan je zou willen. Door een laminaatvloer te kopen, haal je wel de sfeer van zo’n houten vloer in huis, maar heb je er niet het extra werk aan. Wat wil je nog meer?

Keuze uit een ruime collectie met vloeren van uitstekende kwaliteit

Natuurlijk is het wel belangrijk om een laminaatvloer van goede kwaliteit te kopen. Alleen dan geniet je nog jaren van een prachtige vloer. Daarom koop je jouw vloer het best bij Vivante Bekenkamp uit Hilversum. Deze woonwinkel heeft een ruime collectie laminaatvloeren van de beste kwaliteit. Ook kun je bij deze expert terecht voor ondervloeren. Deze zijn minstens net zo belangrijk als je vloer. De juiste ondervloer voorkomt namelijk geluidsoverlast en verlengt de levensduur van je vloer. Het kan echter lastig zijn om hierin de juiste keuze te maken. De specialisten van de woonwinkel helpen je hier graag mee. Wanneer je langsgaat in de winkel in Hilversum voorzien ze je van advies op maat.

Bezoek de winkel en ontdek de mogelijkheden

Heb je een laminaatvloer gezien die je graag wilt kopen? Ga dan langs in de winkel van Vivante Bekenkamp. Dan kun je de vloer in het echt zien en weet je zeker dat de kleur overeenkomt met jouw wensen. Ook kun je in de winkel de diverse vloersoorten met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je jezelf bij deze specialist zo veel laten ontzorgen als je zelf wil. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vloer door de experts van de woonwinkel te laten leggen. Dan weet je zeker dat de vloer op de juiste wijze gelegd wordt en ben je er zelf geen tijd aan kwijt.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/