Ererondje
Image default
Bedrijven

Een stomerij kantoor

In het bedrijfsleven is het belangrijk om goed voor de dag te komen en een indruk achter te laten. De eerste indruk is van invloed op het beeld dat een persoon over iemand anders heeft. In de meeste gevallen zal dit beeld nooit verdwijnen en heeft de persoon een verkeerd beeld gekregen. In het zakelijk leven moet je een positieve uitstraling hebben naar de klanten en leveranciers toe, het laat zien dat je om die personen geeft en goed voor de dag wilt komen bij bijvoorbeeld een ontmoeting. Het kopen van een pak is een dure aankoop, vaak kost een pak al snel een paar honderd euro tot kan oplopen in duizenden. Als de pak eenmaal in bezit is wordt die na het dragen in de kast opgehangen en verder geen aandacht aan besteedt. Dit probleem komt vaak voor en kan zorgen voor een snellere slijtage, een pak moet goed onderhouden worden.

Na het dragen van een pak is het belangrijk om deze af te borstelen, de borstel moet niet te ruw zijn anders wordt de stof alsnog beschadigt. Als dit uitgevoerd is kan het pak in de kast worden opgehangen op een kleerhanger, let wel op dat het pak genoeg ruimte krijgt anders is de kans op kreukels groot. In het geval van kreukels kan je het pak bij een stomerij kantoor laten stomen. De kosten die voor het stomen worden verrekent zijn niet hoog en daarnaast is het een kleine investering om er representatief uit te zien.

Het kan verschillende redenen hebben maar het kan voorkomen dat een pak vlekken heeft. Als dit het geval is moet het pak niet in de wasmachine gewassen want dit zorgt voor beschadiging van de stof. De slimste manier is om het pak naar de stomerij te brengen zodat zij het probleem oplossen. Een pak stomen lost veel problemen op.

Voor meer info : http://www.stomerijpanda.nl/nl/