Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Een tuinkas bij u in de achtertuin

In Nederland kun je wegens het afwisselende weer niet altijd alles verbouwen in de tuin, een tuinkas is hiervoor de beste oplossing. Hierin kun je het klimaat lekker constant houden, je kunt het laten regenen wanneer je wil om ervoor te zorgen dat de komkommers uit de grond blijven schieten, zelfs met Kerst! Het is natuurlijk bedoeld voor mensen die tuinieren als hobby hebben, als ik ’s middags door het bos loop zie ik altijd allemaal volk in moestuintjes hun groenten en fruit verbouwen en gezellig met elkaar praten over hoe ieders worteltjes gaan. Dit kan natuurlijk alleen vanaf het voorjaar tot en met het einde van de zomer. In de winter kan het in Nederland helaas niet wegens de kou en vaak sneeuw, een juiste oplossing hiervoor is een tuinkas van Buiten-Goed uit Barneveld.

De voordelen van een Tuinkas

Een tuinkas in de achtertuin heeft natuurlijk veel voordelen op gebied van verbouwen van groente en fruit, je bent niet afhankelijk van het weer, je kunt gewoon het hele jaar door lekker hobbyen. Je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben in de tuin, maar zelfs als het een wat kleinere tuin is kan een tuinkas geplaatst worden, de grootte mag je helemaal zelf bepalen. Ook is het mogelijk om dit in overleg te doen met een deskundige van Buiten-Goed, deze geeft jou advies over wat het beste is, ook omdat je al snel groter wil aanpakken dan eigenlijk praktisch en mogelijk is in de tuin. Op deze manier kom je altijd tot de keuze voor de beste tuinkas.

Meer weten?

Wil u meer weten over wat Buiten-Goed allemaal te bieden heeft en of een tuinkas überhaupt wel iets is voor jou. U kunt dit allemaal bespreken in een gesprek met een medewerker van Buiten-Goed, ze zijn heel reëel en denken niet vanuit commercieel oogpunt als u met hen in gesprek bent over of het wel of niet de beste optie is om een tuinkas te laten plaatsen in de achtertuin. Bezoek dus de website als je denkt dat het iets voor jou is.

Voor meer info :