Ererondje
Image default
Bedrijven

Gaat u ook voor besparing?

Als u het nieuws een beetje bijhoudt dan bent u wel op de hoogte van het feit dat verduurzaming steeds vaker het onderwerp is. Denkt u eraan om hier ook aan mee te doen door een waterpomp te installeren? Daar kunnen wij u namelijk goed bij helpen!

Verduurzaming is veelal in het gesprek hedendaags. Als u overweegt om gasketel in uw woning te vervangen met een besparende waterpomp, dan bent u bij Techneco bij het juiste adres. Techneco is leverancier en producent van warmtepompen. Het doel van Techneco is om Nederland van gas af te staan. Met de warmtepompen die Techneco biedt is dit mogelijk. Wij leveren verschillende typen warmtepompen aan installateurs en woningcorporaties, zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw en de utiliteit.

Een combiwarmtepomp is een van de keuzes. Het heeft vele goede kwaliteiten en eigenschappen. De pomp heeft een 2 tot 16 kW verwarmingsvermogen. Het geeft veel comfort door nieuwe en stille compressoren, vanaf 29 dB(A). Je zult dus geen last hebben van vervelende geluiden. De pomp heeft hoge tapwatertemperatuur tot 60°C, zonder elektrische na verwarmer. Zuinig in de elektriciteitskosten dus. Het heeft erg compacte inbouw maten, de Toros Vision kan bijvoorbeeld bij de trap ophoog. Het is erg flexibel door vrijstaand boilervat (150, 210 of 300 liter) en het heeft geen buffervat nodig.

Dankzij de geavanceerde monitoring van verbruik in combinatie met wifi levert het verschillende prestaties. Het kan bijvoorbeeld het verbruik van de warmtepomp meten en de opbrengst van eventuele zonnepanelen (geschikt voor “nul op de meter”). Service op afstand mogelijk, wanneer er bijvoorbeeld iets misgaat. Alles kan snel geregeld worden. Het is een zeer eenvoudige installatie. Veel tijd en moeite zal het dus niet innemen.

Hoog rendement, monitoring, remote service en integratie met mogelijkheid op zonnecollectoren voor verwarming, warm tapwater en regeneratie, behoort de Toros Vision tot een nieuwe generatie combiwarmtepompen.

Voor meer info : https://techneco.nl/