Ererondje
Image default
Boeken en Tijdschriften

Goedkoop een hoogwaardig boek laten drukken

Wil je een boek laten drukken van hoogwaardige kwaliteit, zowel wat betreft het papier als het printen? Dat kan bij Bookadew vanaf 1 examplaar. Dit gebeurt met de grootste zorg, aangezien de medewerkers van Bookadew een grote passie hebben voor boeken. Ben je nog niet zover met je boek dat het geprint kan worden? Men helpt je ook graag met meedenken over hoe je boek eruit moet komen te zien en eventueel over de afloop ervan. Voordat je boek gedrukt wordt, wordt er eerst bekeken hoeveel pagina’s het boek krijgt, welke druktechniek er gebruikt moet worden en hoe je boek gebonden moet worden. Zo kan men je een duidelijke prijsopgave geven.

Laat je boek eenvoudig en voordelig drukken

Bij Bookadew kun je goedkoop een boek drukken, en krijg je ook nog eens een uitzonderlijk hoge prijs. Want het laten drukken van een boek is goedkoper dan je denkt. Zeker bij deze specialist. Ontdek deze lage prijs eenvoudig met de handige prijscalculator. Is je boek al helemaal af, dan kun je het direct laten drukken en het laten printen op hoogwaardig papier. Ben je nog niet helemaal zeker over sommige delen van je boek? Vraag dan een inkijkexemplaar aan. Zo krijg je een proefexemplaar, zodat je kunt controleren of je boek helemaal naar je wensen is, voordat het boek definitief gedrukt wordt. Natuurlijk is de prijs van je boek afhankelijk van de kleuren die je al dan niet gebruikt, maar ook nog van een aantal andere factoren:

  • Het feit of je een hardcover of paperback gebruikt
  • Uiteraard is ook de dikte van het boek van invloed
  • Hoe het boek afgewerkt moet worden
  • Welke soort papier er gebruikt moet worden

Vraag om deskundig advies

Weet je nog niet hoe je boek precies gedrukt moet worden en op welk papier je je boek wilt laten printen? De deskundigen van Bookadew helpen je graag met deskundig advies. Ze hebben jarenlange ervaring en zo weten ze heel veel te vertellen over de mogelijkheden van het laten drukken van het boek. Zo kun je altijd voorzien worden van deskundig advies.