Ererondje
Image default
Auto's en Motoren

Goedkope automatten op maat, voor elke auto beschikbaar!

Iedereen herkent het wel; het wordt herfst en je mooie goedkope automatten worden zo vies dat je matten helemaal dof en lelijk worden van het vuil. Bij car styling worden er mooie goedkope matten voor je op maat gemaakt. Neem als voorbeeld de op maat gemaakte rubberen matten. Rubberen matten zijn veel makkelijker om schoon te houden dan stoffen matten. Rubberen matten kun je namelijk afspuiten met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. Daardoor zien je matten er meteen weer als nieuw uit! Bij stoffen matten is dit niet mogelijk. Daarbij zijn rubberen matten water- en vuilafstotend.

Netjes houden

Bij car styling wordt uw auto geleverd met een set matten naar voorkeur. Dit is voor elk automerk beschikbaar. U kunt uw auto een langer leven gunnen door nieuwe goedkope automatten in uw auto te laten plaatsen. Of misschien wilt u wel uw huidige matten netjes houden, zodat de restwaarde van uw auto hoger uitvalt. Nette automatten geven het interieur van een auto immers een frisse look. Ook is het mogelijk om de goedkope matten eerst te zien op locatie in Ridderkerk (bij car styling).

De rubberen kofferbakmat

Ook is het mogelijk om een goedkope kofferbakmat in uw auto te laten plaatsen. Deze zijn gemaakt van rubber en dat maakt ze flexibel. Daardoor is het eenvoudig om de mat in uw auto te leggen en er ook weer uit te halen. Bovendien zitten er handige opbergvakjes in, waardoor je je achterbak netjes en georganiseerd houdt. Dit komt ook de veiligheid ten goede, want het laatste wat u wilt is dat alle spullen door de auto schuiven tijdens het rijden. Op dit moment zijn er 50 modellen op voorraad. Dit wordt uiteindelijk uitgebreid naar ruim 200 modellen, zodat er voor elke auto voldoende goedkope matten beschikbaar komen! De bovenkant is afgewerkt met een speciaal antislip profiel, waardoor spullen minder snel door de auto schuiven. Wees niet bang voor de beschikbaarheid, want de goedkope matten zijn ook voor uw auto beschikbaar!