Ererondje
Image default
Dienstverlening

Het gevolg van veel ruzie maken

Ik woon nu samen met mijn vrouw maar we zijn niet echt gelukkig. We maken erg veel ruzie en daarom zijn we nu van plan om te gaan scheiden. Ook al hebben we een kind van 4 jaar oud, we willen niet dat zij de dupe is van de ruzies die we continu maken. Als je veel ruzie maakt is het beter om gewoon uit elkaar te gaan dan bij elkaar te blijven en ongelukkig te zijn. Ga uit elkaar en gun elkaar het beste als jullie uit elkaar zijn. Maar om te scheiden heb je natuurlijk het een en ander aan ondersteuning en/of bemiddeling voor nodig.

Scheiding Tiel

Wanneer we gingen zoeken op scheiding Tiel, vonden we nog redelijk wat bedrijven wat men een ‘mediator’ of ‘mediation’ noemt. We zijn dus op zoek naar een mediator in de buurt van Tiel die voor ons, samen met ons, alles op een rijtje kan zetten wat betreft de scheiding. Zodat we er zeker van zijn dat het goed zit met het kind en we alles keurig netjes kunnen verdelen en daarna ook geen ruzie meer over hoeven maken. We kwamen er al vrij snel achter dat De Mare Mediation het bedrijf is dat we zoeken. De Mare Mediation zit in de buurt van Tiel en we denken dat we daar op ons best ons verhaal kwijt kunnen.

De Mare Mediation

De Mare Mediation is het bedrijf wat we zochten en we zijn erg blij dat we daarheen zijn gegaan. Ze hebben ons daar erg goed geholpen en we zijn er met alles goed uitgekomen. Ook zijn we tevreden over de hulp die ze ons hebben aangeboden en zal ik persoonlijk deze mediator Tiel u zeker aanbevelen wanneer u toevallig, net als ik, ook via Google aan het zoeken bent op scheiding Tiel.

Voor meer info :