Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Hypnotherapie in Etten-Leur: een effectieve behandelvorm waarbij u altijd bij bewustzijn blijft

Het grootste deel van ons gedrag en de manier waarop we onze omgeving beleven, wordt veroorzaakt door onbewuste gedachten, overtuigingen en drijfveren. De disfunctionerende patronen die middels ervaringen zijn ontstaan, kunnen aanleiding zijn voor gedragsproblemen, maar ook gevoelens van angst en somberheid. Wilt u deze problemen kunnen aanpakken? Dan is het van belang om tot uw onderbewuste te kunnen komen. Om dit te bereiken, kiest u voor hypnotherapie bij Limattivo in Etten-Leur. Tijdens een hypnotherapeutische behandeling wordt u in trance gebracht. Men denkt bij dit woord al gauw aan een verminderd bewustzijn en beïnvloedbaarheid, zoals u wellicht ooit in televisieshows heeft gezien. Het tegenovergestelde is echter waar. Dergelijke hypnose en hypnotherapie hebben niets met elkaar te maken.

De brug tussen het bewuste en het onbewuste

Wordt u tijdens de hypnotherapie in Etten-Leur in trance gebracht? Dan betreft dit juist een verhoogde staat van bewustzijn met een sterke, naar binnen gerichte concentratie. Uw hypnotherapeut communiceert met uw onbewuste en creëert daarbij een brug tussen uw bewustzijn en uw onbewustzijn. Met andere woorden: middels hypnotherapie in Etten-Leur schakelt u het kritisch en analytisch denken even uit om uw onderliggende gevoelens en gedachten te bereiken. Uw observerend vermogen blijft gedurende de behandeling echter altijd in tact. U kunt dus nooit gedwongen worden tot het doen van dingen of uitspraken waar u niet achter staat.

Een therapeut met de juiste opleiding, registratie én ervaring

Limattivo, dé praktijk voor hypnotherapie in Etten-Leur, kan zowel volwassenen als kinderen verder helpen. Dit lukt niet alleen wegens de vele opleidingen en trainingen die de behandelaar heeft gevolgd, maar ook door het feit dat zij ervaringsdeskundige is. U treft bij dit behandelcentrum een therapeut die zich optimaal kan inleven in uw situatie. Uiteraard is uw behandelaar in het bezit van de vereiste BIG-registratie voor professionals binnen de individuele gezondheidszorg. Hypnotherapie in Etten-Leur kan bij zowel lichamelijke als psychische en emotionele klachten worden ingezet.

https://limattivo-inhetbrein.nl/