Ererondje
Image default
Bedrijven

ICT Bedrijven Ede

Onlangs was ik op zoek naar ICT Bedrijven Ede. Sinds kort ben ik mijn eigen bedrijf gestart en daarvoor heb ik ook een bedrijf nog die mijn ICT-omgeving in kan richten. Want hoe je het ook went of keert, ICT is toch een belangrijk onderdeel binnen een organisatie.

ICT Bedrijven Ede

Als beginnend ondernemer ben ik iemand die nog niet heel veel geld heeft uit te geven, echter vind ik het wel belangrijk dat de ICT goed geregeld is. Het aanbod ICT Bedrijven Ede is erg groot, dus ik had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen. Ik wist wel dat ik graag een kleinere organisatie had, die meer aandacht heeft voor de processen binnen mijn bedrijf en mij ook verder probeert te helpen. Dan dat ik bij een enorm ICT-bedrijf klant wordt en waar ze mij ook echt zijn als een extra klant, zonder dat ze mij iets extra’s kunnen bieden.

Op zoek naar het juiste bedrijf

In mijn zoektocht naar ICT Bedrijven Ede vielen er al gauw een aantal bedrijven af, die de uitstraling hadden van grote bedrijven die gevoel creëren voor kleinere bedrijven zoals ik. Echter was er wel een belangrijke factor in het spel, of ik namelijk gebruik wil maken van clouddiensten of eerder de traditionele ICT. Ik ben zelf nogal jong, dus ik sta heel erg innoverend in het leven en ik vind ook echt dat bedrijven mee moeten gaan met de tijd. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om mijn ICT te regelen via de cloud.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een redelijk jong en klein bedrijf, met veel verstand van ICT en de cloud. Daarnaast kreeg ik ook heel erg het gevoel dat zij mij als bedrijf verder willen helpen en niet alleen geld aan mij willen verdienen. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de diensten die zij leveren.

Voor meer info : http://www.cloudbeheerder.it/