Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Ik wil een touringcar huren

Ik ben Rianne en ik wilde een tijdje geleden graag een touringcar huren. Ik ben een juffrouw op een basisschool en wij zochten de juiste bus voor het vervoer van de schoolkinderen. Er komt namelijk een groter schoolreisje aan en hierdoor konden wij niet terecht bij ons oude adres. We zochten een touringcar voor de hele groep. Het idee was om dit jaar naar het dolfinarium te gaan. Dit was een ontzettend leuk idee en we kregen ook zeer positieve reacties terug hiervan. Het enige nadeel en puntje van verbetering was de touringcar. Deze moest nog gevonden worden.

Een zoektocht: touringcar huren

Waar begin je zo’n proces. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit heb nagedacht over dit soort dingen. Mijn belangrijkste functie op het werk is er zijn voor de kinderen. Dat was ook direct de reden dat ik wel op zoek wilde gaan. De reis hing een beetje af van het vinden van het juiste vervoer. Helaas waren er al wat roddels over de bestemming de wereld in gebracht en daardoor verheugde de kinderen er zich ook erg op. Ik moest het dus voor elkaar gaan krijgen om dit toch door te laten gaan. Mijn zoektocht begon online. Ik was maar al te verbaasd dat het bedrijf dat ik alleen kende van het rolstoelvervoer ook online zag staan. Ze boden ook touringcars aan en er stond zelfs specifiek aangegeven dat ze verhuur deden voor schoolreisjes. Uiteraard was ik erg positief en probeerde ik direct contact op te nemen met het bedrijf. Dit ging maar al te makkelijk, gelukkig. Ik belde ze op en vertelde mijn verhaal. Er bleek al snel dat het geen probleem was. Zowel financieel als praktisch kwam het allemaal goed uit en had ik de oplossing gevonden.

Noot

Als ik het heb over dat bedrijf, dan heb ik het over Noot. Wat ben ik blij dat zij ons konden helpen met het schoolreisje naar het dolfinarium. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk alles voor elkaar heb gekregen. Hoe Noot ermee om ging was erg fijn. De huurprijs voor een dag is prima te doen voor instanties als basisscholen.

Voor meer info :