Ererondje
Image default
Winkelen

In deze Madam Stoltz webshop vind je het perfecte cadeau voor een housewarming

Mooie dingen voor je interieur, waar vind je die vandaag de dag? Je kunt natuurlijk naar een woonboulevard gaan. Winkel in, winkel uit, met als resultaat dat je nog steeds met lege handen staat. Want alles is óf te duur óf het is niet je smaak. Een alternatief is online shoppen in de Madam Stoltz webshop. Hier vind je de leukste spullen voor je interieur. Een mooie lamp, een vaas, kandelaar of spiegel. Alles is met liefde gemaakt door Madam Stoltz, een Deense ontwerpster die in de loop der jaren veel naamsbekendheid kreeg in zowel haar thuisland als daarbuiten. De Madam Stoltz webshop is zowel fysiek als online te bezoeken bij By Zenz uit Noord-Schaarwoude.

Shop online voor Vtwonen accessoires

Iedereen die van woninginrichting houdt kent Vtwonen, hét tijdschrift voor interieurinrichting. In het blad worden veel items getoond, en die vind je nu in een woonwinkel in Noord-Scharwoude. Hier koop je de Vtwonen woonaccessoires waarmee jij jouw interieur extra klasse en stijl geeft. Een kleine aanpassing kan al het verschil maken. Een leuk kastje of een bijzettafel geeft je interieur net dat beetje extra. De Vtwonen woonaccessoires zijn al vele jaren enorm populair, vooral omdat ze in ieder interieur passen, of je nu houdt van landelijk of van strak en modern. Je kunt terecht bij By Zenz als je op zoek bent naar iets bijzonders voor in je woonkamer.

Online shoppen of bezoek de winkel

Het handige van By Zenz is dat je zowel online kunt winkelen in hun Madam Stoltz webshop als langskomen in de winkel. Dat geldt ook voor de Vtwonen woonaccessoires. Ook die vind je op de website maar ook in de winkel. Het voordeel van een bezoek aan de winkel is dat je je aankopen eerst kunt zien voordat je beslist en dat je ze meteen kunt meenemen. Bestel je online dan worden de door jou gekozen items zo snel mogelijk naar je verzonden.