Ererondje
Image default
Dienstverlening

Incassobureau in Nijmegen zoeken

Laatst was ik opzoek gegaan naar een incassobureau in Nijmegen en kwam ik terecht bij Incassoadvocaten.nl. Dit omdat 8 maanden na levering van een grote bestelling de rekening nog steeds niet betaald is. Omdat het om een relatief hoog bedrag gaat besloot ik een incassobureau in te schakelen. Nu 4 weken na het inschakelen van het incassobureau zijn er betalingsregelingen getroffen en mijn ervaringen hierover zou ik graag met jullie willen delen.

De zoektocht naar incassobureau Nijmegen

De zoektocht naar een incassobureau in Nijmegen, was een niet hele moeilijke. Na wat zoekwerk via Google, kwam ik al gauw Van Loon Incasso Advocaten tegen. Ik bekeek de website met veel informatie. Deze las ik door en besloot het contactformulier in te vullen. Hierna kreeg ik al snel een belletje terug. Van Loon Incasso Advocaten nodigde mij hierin uit om eens langs te komen, om te praten over wat zij voor mij konden betekenen en hoe zij het voor mij zouden kunnen oplossen.

Op de afgesproken datum en tijd kwam ik langs op kantoor en ging in gesprek met één van de incassoadvocaten. Hij vertelde mij wat zij voor mij konden betekenen en hoe ze ervoor wilde zorgen dat de niet betalende klant mij toch ging betalen. We maakte plannen en de incassoadvocaat ging voor mij aan de slag.

Al snel ontving ik van hem een overzicht met wat ze al voor mij betekend hebben, hierin stond dat ze al contact hadden gelegd met de detaillist. En dat deze een week later langs zou komen. Zodoende stond er in  de mail van Incasso Advocaten een uitnodiging voor dit gesprek zodat ik ook mijn verhaal kon doen.

De afspraak

Aangekomen op het kantoor van het incassobureau Incasso Advocaten, kwam ik de detaillist tegen. Hij kwam naar me toe en legde uit waarom hij nog niet betaald had. De conclusie van dat verhaal was dat het steeds slechter ging met het bedrijf. Hij gaf aan graag betalingsregelingen te willen treffen, want deze achterstand ligt ook bij hem niet goed op het hard.

Nu is het 4 weken later nadat ik incassobureau in Nijmegen heb ingeschakeld en zijn er regelingen getroffen. Ik kan Van Loon Incasso Advocaten zeker bij u aanbevelen.

Voor meer info :