Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie: drie sandwichgerechten

Voor de perfecte lunch heb je verschillende dingen nodig: gezellige collega’s, een leuke broodtrommel maar natuurlijk ook de perfecte sandwich. In deze blog geven we je daarom drie heerlijke sandwichgerechten, zodat jij straks uitermate kan genieten van je lunch. Lees snel verder!

  1. Dé klassieke sandwich

We beginnen met een klassieker, namelijk de clubsandwich. Hiervoor heb je wit brood nodig, bacon, kipfilet, sla en mayonaise. Je begint deze sandwich door je brood te roosteren en de bacon te bakken, zodat deze allebei legger knapperig worden. Zodra deze zo crispy zijn als dat jij ze wil, kun je beginnen de sandwich te gaan beleggen. Het is aan jou hoeveel sneetjes brood je gebruikt: zowel twee als drie sneetjes zorgt voor een heerlijke sandwich. Je belegt jouw sandwich met het sla, de kipfilet en de zojuist gebakken bacon. Zodra je dit gedaan hebt, top je de sandwich af door er een klein beetje mayonaise aan toe te voegen. Als je sandwich nog wat weinig smaak heeft, kun je er een snufje peper aan toevoegen. Eet smakelijk!

 

  1. Vegetarische komkommer en avocado sandwich

Voor de vegetariërs onder ons, zijn bacon en kipfilet natuurlijk niet te gebruiken ingrediënten. Gelukkig zijn er ook vele andere ingrediënten die wel vegetarisch zijn en heerlijk zijn om te gebruiken in een sandwich, zoals komkommer en avocado. Voor deze sandwich heb je deze twee ingrediënten nodig, samen met brood naar keuze, een ei, een bosui en roomkaas. Je roostert je brood eerst, en belegt deze daarna met de zojuist benoemde ingrediënten – precies zoals jij het wilt. Zorg ervoor dat je natuurlijk niet te weinig avocado gebruikt, aangezien deze vitaminebom erg veel smaak meebrengt!

 

  1. Go Italian!

Sandwiches worden in vrijwel elke keuken gemaakt, zo ook de Italiaanse. Als jij Italiaans wilt lunchen, is een Italiaanse sandwich dus ook zeker geen slecht plan. Deze sandwich maak je met wit brood, paprika, salami, mozzarella en rucola. Nadat je je brood hebt geroosterd (en als je dat wilt ook de paprika of salami), kun je je sandwich gaan beleggen. Met deze sandwich trakteer je niet alleen jezelf op een perfecte lunch, maar zul je ook menig collega erg jaloers maken. We raden wel aan om na deze lunch een kauwgompje te nemen, aangezien je je collega’s de rest van de dag natuurlijk niet wilt wegjagen. 

 

https://www.mymepal.com/