Ererondje
Image default
Bedrijven

Kerstruien voor dames en heren

De kersttrui is een kledingstuk waar je niet meer omheen kunt. De iconische lelijke kersttrui die moet je echt in je kast hebben. De truien verschijnen in alle kleuren en maten. Ze zijn dan ook leverbaar met de meest grappige en maffe prints. Er is altijd een trui voor jou!

De foute kersttrui is het ideale kledingstuk tijdens en zelfs na de feestdagen. De truien zijn uiteraard een erg makkelijk kledingstuk, dat weten we allemaal. Je kunt zon trui werkelijk overal mee combineren. En dan zijn zelfs vloekende combinaties toegestaan. De truien zijn een veelzijdige dresscode die je kunt dragen bij etentjes met de familie en ook bij vrienden in een gezellige, ongedwongen omgeving. Tegenwoordig is de foute kersttrui meer populair geworden dan een little black dress. De truien stijgen meer in populariteit en zijn zelfs meer populair dan de black tie. Wie had dat ooit gedacht? De kersttrui is het essentiële kledingstuk van 2019 en dat geldt voor de dames, heren en kinderen. Er is keuze genoeg: je kunt voor de kersttruien gaan die wat meer serieus zijn en een meer traditioneel “lapland” design hebben. Of je kunt gaan voor de foute, gekke kersttrui. Dan ben je bij Uglyxmas.nl aan het juiste adres. Voor de dames kerstrui en de heren kersttrui is uglyxmas.nl de webshop met het meest gekke en foute assortiment.

Dames kerstruien: het voordeel van de dameskersttruien is dat deze kersttruien op vele manieren gedragen kunnen worden. De truien laten zich goed combineren met een mooie skinnybroek. De truien staan net zo goed bij een korte rok. Wat je ook nog kunt doen: koop een oversized kersttrui en draag hem als jurk. Het handige van de truien is: werkelijk niets is te gek. Alles is mogelijk.

Kersttruien voor de heren: de meeste kersttruien zijn ontworpen voor heren. Trek de meest foute kersttrui aan. Dan laat je echt zien wie de baas is als het om kersttruien gaat.

Voor meer info :