Ererondje
Image default
Auto's en Motoren

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Bij aankoop van een ritregistratiesysteem is het belangrijk om te kijken of het systeem een Keurmerk RitRegistratieSystemen heeft. Niet ieder ritregistratiesysteem is namelijk voorzien van een Keurmerk. Belangrijk om te weten: het Keurmerk geldt per product en niet per leverancier. Aanbieders van GPS trackers of rittenregistratiesystemen kunnen meerdere systemen verkopen, maar hoeven niet allemaal het Keurmerk te hebben.

 

Wat houdt het Keurmerk in?

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen wordt uitsluitend gegevens een ritregistratiesystemen die gekeurd zijn door het Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en voldoen aan alle eisen die de Belastingdienst stelt voor een sluitende ritregistratie. et keurmerk RitRegistratieSystemen is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Zoek dus altijd naar een systeem met het Keurmerk, dan bent u verzekerd van een 100 procent sluitende ritregistratie.

 

Voordelen Keurmerk RitRegistratieSystemen

Heeft u een ritregistratiesysteem met het Keurmerk RitRegistratieSystemen? Dan bent u verzekerd sluitende rittenadministratie en heeft u kans op een verlichte controle vanuit de Belastingdienst. In een ritregistratie dienen namelijk een aantal gegevens bijgehouden te worden. Denk aan:

  • Merk, type en kenteken van de auto
  • Start- en stoptijd van de rit
  • Vertrek- en aankomstadres
  • Bestuurder van de rit
  • Aantal gereden kilometers
  • Totale kilometerstand
  • Omgereden kilometers indien van toepassing
  • Karakter van de rit (zakelijk of privé)

Het handmatig bijhouden van deze gegevens neemt veel tijd in beslag en het risico op fouten is aanwezig. Het ritregistratiesysteem van TrackJack houdt de ritten automatisch bij, waardoor u verder handmatig niets hoeft bij te houden. Het systeem wordt eenmalig gemonteerd in de auto en vervolgens bekijkt en beheert u de rittenregistratie online. Zowel via de computer als via de Smartphone app. De rittenregistratie exporteert u eenvoudig naar Excel, PDF of XML-bestand. Dit is een versleuteld bestand dat alleen de Belastingdienst kan inzien, mochten zij daarom vragen. Zij zien dan ook dat u beschikt over een ritregistratiesysteem met het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Gerelateerde artikelen

Peugeot 108 2dehands

Op maat gemaakte automatten voor elke auto

Laat dit autobedrijf in het Westland uw auto verbeteren