Ererondje
Image default
Bedrijven

Kies Installatiebedrijf Hengelo voor duurzame oplossingen

Het Twentse Installatiebedrijf Hengelo is uw antwoord op al uw vragen. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar en is door hun herkenbare kwaliteit en service een groot begrip geworden in Twente en omgeving. Als u uw huis nog duurzamer wil maken en het beste uit uw woning wil halen, kiest u Installatiebedrijf Hengelo. Hier slaan duurzame oplossingen en vakmanschap de handen in elkaar om u het beste van dienst te zijn.        

Bij installatiebedrijf Hengelo kiest u voor innovatieve oplossingen

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en trends in ons vakgebied. Doordat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, hebben wij ons hierin gespecialiseerd en kunt u bij ons terecht voor duurzame oplossingen voor uw huis. Zo leveren we zonneboilers, zonnepanelen, biomassakachels en zelfs warmtepompen. Bij ons staat kwaliteit, service en betrokkenheid voorop en helpen u graag met alles wat u nodig heeft. In onze showroom kunt u daarom verschillende slimme en duurzame oplossingen vinden voor in en om uw huis.

Wij vinden duurzame oplossingen namelijk erg belangrijk en adviseren u daar graag over tijdens een gesprek. Indien u kiest voor Installatiebedrijf Hengelo zal er gezorgd worden voor het hele traject. Van idee tot realisatie, wij werken met verschillende bedrijven uit de regio om uw wensen in gang te zetten. Ook als u in uw huis traditionele systemen geïnstalleerd heeft, verlenen we graag service. Onze duurzame systemen kunnen namelijk naadloos gecombineerd worden met uw huidige systemen. Ook voor andere installatiewerkzaamheden staan we u graag ter woord.

Maak vandaag nog een afspraak en kom meer te weten over hoe uw woning duurzamer gemaakt kan worden. Duurzame oplossingen zijn een kleine stap naar de verbetering van het milieu, en Installatiebedrijf Hengelo helpt u graag om deze stap in werking te zetten.