Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een logistiek dienstverlener met een breed dienstenpakket

Als u een logistiek dienstverlener zoekt met een uitgebreid, flexibel dienstenaanbod kiest u het best voor Van Tuyl. Dit bedrijf heeft maar liefst 60 trucks en 75 trailers ter beschikking, waardoor er ook op korte termijn vaak transporten geregeld kunnen worden. Deze transportpartner heeft bovendien jarenlange ervaring met geconditioneerd transport en verzorgt dit zowel in binnen- als buitenland. Ze zijn onder andere actief in de Benelux en in delen van Frankrijk en Duitsland. Hierdoor is er vrijwel altijd iets te regelen voor de import- of exportproducten die u onder gecontroleerde omstandigheden wilt laten vervoeren.

Een soepel transport dankzij goede voorbereiding

Wanneer u op Van Tuyl rekent, profiteert u niet alleen van een uitgebreide dienstverlening en flexibiliteit. Deze logistiek dienstverlener biedt ook totale ontzorging, zodat u meer tijd overhoudt voor uw corebusiness. Ook werken ze nauw met u samen, waardoor u altijd goed op de hoogte bent van de voortgang van het transport. Daarnaast rekent u op een betrouwbare transportpartner, want het bedrijf is transparant en bovendien altijd goed voorbereid. De trucks en trailers worden uitstekend onderhouden en regelmatig nagelopen op mankementen. Mochten ze bij zo’n onderhoudsbeurt een probleem tegenkomen, wordt dit meteen verholpen. Op die manier voorkomen ze problemen onderweg en verloopt het transport van uw goederen soepel.

Schakel een specialist in die aan de HACCP-normen voldoet

Van Tuyl onderhoud hun trucks en trailers niet alleen uitstekend, maar zorgt ook voor goede hygiëne die aan de HACCP-normen voldoet. Hiervoor hebben ze een eigen wasstraat. Zo zien de vrachtwagens die uw goederen vervoeren er representatief uit en worden tijdens het transport alle HACCP-regels nageleefd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze logistiek dienstverlener biedt of wilt u een transport aan hen uitbesteden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij beantwoorden uw vragen graag en bespreken de opties die het best op uw wensen aansluiten met u.

https://www.vantuyllogistics.nl/nl