Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Kleurstalen voor schaduwdoek op maat

Een keuze voor een schaduwdoek maakt men doorgaans op basis van meerdere factoren. Denk aan bijvoorbeeld de kwaliteit van het schaduwdoek op maat of het harmonicadoek. Maar ook of het waterdoorlatend is of juist niet zodat je ook met een regenbui lekker buiten kunt zitten. Ook is het uiteraard van belang dat het schaduwdoek niet alleen schaduw biedt maar ook dat het schadelijke uv-stralingen kan tegenhouden. Ook is het van belang om na te denken over een juiste manier van bevestiging van het schaduwdoek of harmonicadoek. Het voorgaande is vooral praktisch. Maar het oog wil ook wat. Dus als er beslissingen zijn genomen over het soort schaduwdoek: een standaardmaat, een schaduwdoek op maat of een harmonicadoek. Daarna beantwoord je de volgende vraag: welke kleur kies je?

Een kleurstaal voor thuis

Dat de keuze voor een kleur van het schaduwdoek op maat, harmonicadoek of een standaardmaat schaduwdoek best lastig kan zijn, snappen ze heel goed bij Schaduwdoeken.nl. Zelfs als je het in een showroom kunt zien dan blijft het lastig om het in de eigen situatie te visualiseren. Vandaar dat dit bedrijf de service biedt om stalen thuis te ontvangen. Ideaal voor als je nog niet precies weet welke kleur het beste zal passen bij het exterieur.

Verschillende stalen voor verschillende schaduwdoeken

Voor schaduwdoeken op maat die waterdoorlatend zijn, is er de keuze uit acht kleuren. Drie ervan zijn tevens brandwerend. Het gaat om de kleuren crème, beige en antraciet. Het schaduwdoek op maat dat watervast is, komt in zes verschillende kleuren. Maar ook voor de standaardmaten zijn kleurstalen aan te vragen. Voor de waterdoorlatende variant is er de keuze uit zes kleuren en bij de waterdichte variant is er de keuze uit drie verschillende kleuren. Zo vind je altijd wel een kleur dat volledig past bij jouw buitenruime zoals een tuin, patio of terras.