Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Kostbare tijd op de bouwplaats besparen dankzij op maat gemaakte glaslatten

Bent u op zoek naar op maat gemaakte glaslatten? Dan vindt u in Avabel Nederland BV een betrouwbare partner. Zeker wanneer er een groot project op de planning staat, kan maatwerk u veel tijd en dus ook geld besparen. Het op maat maken van de glaslatten geschiedt door de professionals van dit bedrijf in een professioneel ingerichte werkplaats. Ook kunnen de latten worden voorzien van celbanden en neuslatrubbers. Behalve dat u met het maatwerk veel tijd bespaart, heeft u ook op uw werkplek met minder afval te maken.

Een maximale dienstverlening

Snel kunnen werken is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw klant. Vandaag de dag worden er steeds meer vereisten gesteld aan welke vorm van dienstverlening dan ook. Deze eisen hebben niet enkel te maken met de kwaliteit, maar ook met de snelheid en de service waarmee de werkzaamheden geschieden. Wilt u maximaal tijd besparen? Dan kunt u er bij de bovengenoemde in Duiven gevestigde specialist bijvoorbeeld ook nog voor kiezen om de neuslatten al van de neusrubbers te voorzien. Het enige wat u hoeft te doen, is het opgeven van de juiste maten.

Alternatieven voor tropisch hardhout

Bij Avabel Nederland BV uit Duiven kunt u niet alleen rekenen op kwalitatief hoogwaardige glaslatten, maar ook op maatwerk, duurzaamheid en een verantwoordelijke insteek. Waar veel distributeurs van glaszetmaterialen standaard voor tropisch hardhout kiezen, is deze specialist actief op zoek naar alternatieven die minder milieu- en omgevingsschade aanrichten. Tropisch hardhout heeft namelijk niet alleen gunstige eigenschappen, maar ook een enorme impact op het milieu.

Ontdek als ondernemer de diverse mogelijkheden

Dé specialist in glaslatten en andere glasbenodigdheden staat garant voor de kwaliteit van al zijn producten. Het bedrijf bestaat al meer dan veertig jaar en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een betrouwbare totaalleverancier voor zowel schilders- als onderhoudsbedrijven. In hun webwinkel treft u het volledige aanbod. Voor ondernemers die voldoende hebben aan een kleiner assortiment bestaat een aparte webwinkel.