Ererondje
Image default
Motor

KTM motor als terreinmotor

De KTM motor is in de motorcrosswereld een gevestigde naam. Een ieder die zich weleens in deze wereld heeft bevonden, weet dat de KTM motoren het vaak ontzettend goed doen bij wedstrijden en ook in de verkoop. Als je op een gemiddelde motorcross wedstrijd rond zal lopen, zal je overal de naam KTM tegenkomen. Of het nou op de motoren zijn, of onderdeel uitmaakt van een sponsorteam, KTM mag niet ontbreken in de motorcrosswereld.

De KTM motoren zijn er in verschillende vormen en maten als terreinmotor en doen het allen ontzettend goed bij de motorliefhebber. Ze verkopen de KTM motoren in de 50cc, 85cc, 125 of 250 cc crossmotoren. Ook hebben ze nog een 300cc tweetakmotor of een 250cc, 350cc, 450cc of 500cc viertakmotor. De bekende ECX lijn van de KTM motoren zijn allen uitgevoerd met een 125cc motor, 200cc, 250cc of een 300cc tweetakmotor. Onder de endurorijders zijn deze motoren de absolute favoriet. Tevens zijn deze modellen ook toegestaan op de openbare weg, omdat ze zijn uitgerust met goede verlichting, spiegels en de juiste versnellingsbak.

Een ander model van de KTM motoren is de KTM adventure. Dit zijn allroadmotoren met een tweecilinder viertakmotor. Voor diegene die houdt van de Dakar Rally; deze motor won in 2002 de Dakar Rally. Een van de bijzondere functies van de KTM adventure motor, is dat deze sinds 2013 is uitgerust met een Motor Stability Program. Hierdoor kan er slip worden toegelaten op de wielen en wordt de ABS aangepast tijdens het remmen op slecht terrein.

Ben je een echte motorliefhebber en ben je ook geïnteresseerd in een KTM motor? Bij het bovenstaande bedrijf verkopen ze allerlei soorten KTM motoren en zijn ze tevens gespecialiseerd in het onderhoud ervan. Meer weten? Bezoek de website om een kijkje te nemen tussen het aanbod of neem contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Voor meer info :