Ererondje
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van deze kwalitatief hoogwaardige gevelplaten

Met ecologische gevelplaten van hoogwaardige kwaliteit zorgt u ervoor dat uw gebouw direct voorzien is van een goede afwerking. Bij SINH Building Solutions hebben ze uit magnesiumoxide MAGOXX platen ontwikkeld. Dit is brandwerend bouwmateriaal dat u veiligheid biedt, terwijl u nog steeds beschikt over de vrijheid voor een ontwerp. Deze platen zijn namelijk net zo makkelijk af te werken als elk gewenst soort laminaat zoals hout, steen of kunststof. Zelfs in zeer vochtige omgevingen zijn deze platen bijzonder doeltreffend. U zult dan ook geen last hebben van schimmels of insecten. Bovendien is dit een duurzaam product dat 100% recyclebaar is.

Gevelplaten op basis van drie kernelementen

Bij deze specialist hebben ze de MAGOXX gevelplaten ontwikkeld op basis van drie elementen die onmisbaar zijn in moderne bouwtechnieken. Zo zijn deze platen ten eerste slim. Dit komt doordat deze platen licht van gewicht zijn en de specialisten van SINH Building Solutions de platen construeren volgens de maten die u aangeeft. Ondanks het lichte gewicht, zijn deze platen toch een stevig en watervast alternatief voor multiplex. Ten tweede werkt het materiaal van deze platen brandvertragend waardoor de veiligheid van uw constructie gewaarborgd blijft. Als laatste is het een ecologische manier om te bouwen met gevelplaten. Doordat de platen van recyclebaar materiaal zijn gemaakt, is er een minimale CO2-uitstoot tijdens de productie. Zo draagt u tijdens de bouw ook nog een steentje bij aan een groene toekomst.

Neem contact op voor deskundig advies

Staat u achter de drie kernelementen van deze MAGOXX gevelplaten? Neem dan contact op met de specialisten van SIHN Building Solutions. Zij staan u graag telefonisch te woord om u verder te helpen. Zij zullen u deskundig advies geven over het gebruik van dit bouwmateriaal voor uw bouwproject. Deze platen zijn unieke en innovatie bouwoplossingen voor nieuwe constructies, renovatieprojecten, interieurconstructies en restauratiewerken.

https://magoxx.com/