Ererondje
Image default
Dienstverlening

Laserlassen laat je uitvoeren door specialisten

Het laserlassen van diverse soorten materialen, zoals rvs, laat je uitvoeren door specialisten. Kies daarom voor BOZ Group. Zij beschikken over ruim 45 jaar ervaring én een toekomstbestendige, hightech fabriek. Daarbij zorgen zij voor korte doorlooptijden en staat hun plaatwerkerij ook nog eens in de top 3 van Nederland en top 10 in Europa.

Hoe gaat het laserlassen in zijn werk?

Deze experts beschikken als enige in Nederland over twee gerobotiseerde laserlasinstallaties op hun lasafdeling voor het laserlassen van rvs. Dit zorgt ervoor dat zij allerlei soorten roestvrijstaal kunnen lassen en zeer dun plaatmateriaal kunnen bewerken. Door middel van laserlassen wordt er een verbinding gecreëerd door diverse soorten materialen met elkaar te smelten. Het versmelten van de diverse producten gebeurt door middel van een samenhangende lichtbundel. Bij laserlassen treedt er weinig vervorming op in vergelijking met het standaard lassen. Dit komt doordat bij laserlassen de spanning op met materiaal verminderd wordt door een lage en kortdurende warmte-inbreng.

Een zeer nauwkeurige manier van materiaalbewerking

Door deze speciale techniek van lassen is het, zoals eerder genoemd, ook mogelijk om rvs te lasersnijden. De gerobotiseerde laserinstallaties maken gebruik van een elektromagnetische stralingsbron. Deze stralingsbron zendt een parallelle lichtbundel uit, waardoor het lasersnijden van rvs op een zeer nauwkeurige manier gebeurt. Door middel van lasersnijden kunnen er, buitenom rvs, allerlei soorten materiaal worden bewerkt.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het bewerken van materialen door middel van laserlassen? Dan laat je dit het best uitvoeren door specialisten. Kies daarom voor de experts van BOZ Group om het laserlassen en -snijden van materialen uit te laten voeren op een nauwkeurige manier. Je kunt bij hen rekenen op uitstekende kwaliteit én een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met deze specialisten via de contactgegevens die je vindt op hun website.

https://bozgroup.nl/