Ererondje
Image default
Dienstverlening

Maak jouw iPhone origineel met een van de houten hoesjes

Op zoek naar een telefoonhoesje met een origineel ontwerp? Dan kun je denken aan houten iPhone-hoesjes. Deze hoesjes hebben een bijzondere uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtlooks. De telefoonhoesjes zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook voldoende bescherming voor je telefoon. In de webshop iPhone-Cases.nl kun je allerlei soorten iPhone-hoesjes bestellen, waaronder ook de hoesjes gemaakt van hout. Wanneer je voor zeven uur ’s avonds besteld, wordt je bestelling nog dezelfde dag gratis verzonden. Ruilen is mogelijk en bij bestellingen vanaf dertig euro krijg je een gratis screenprotector meegeleverd.

Goede bescherming voor jouw iPhone

Een houten telefoonhoesje klinkt aantrekkelijk qua ontwerp, maar misschien niet heel praktisch. Want hoe bedien je de knoppen? En hoe past dit harde materiaal om je mobiele telefoon? De houten iPhone-hoesjes zijn niet alleen van hout gemaakt, maar hebben een basis van flexibel TPU. Zo gaat het hoesje makkelijk om je toestel en blijven alle knopjes goed te bedienen. De combinatie van flexibel TPU en hardhout zorgt voor goede bescherming van je toestel. Wanneer je het scherm ook wilt beschermen tegen krassen en barsten doe je dit door het hoesje in combinatie met een screenprotector te gebruiken. Je kiest bijvoorbeeld voor een screenprotector van glas.

Echte houtsoorten zoals bamboe, kersenhout, palissanderhout en walnoothout

Naast de basis van TPU bestaan de iPhone-hoesjes uit hout. Je kunt kiezen uit vier verschillende houtsoorten die allemaal een eigen uitstraling hebben. Bij de hoesjes gaat het niet om een houtlook, maar wordt er gebruik gemaakt van echt hout. De meest lichte houtsoort die beschikbaar is, is het duurzame materiaal bamboe. Twee middelbruine kleuren zijn kersenhout en palissanderhout. Het donkerste model is gemaakt van walnoothout. Naast de mooie bruintinten zie je ook de nerven van het hout terug in de hoesjes. Deze authentieke houtlook geeft je telefoon een bijzondere uitstraling.