Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meer dan alleen sanitaire cabines

Als u dacht dat u bij het bedrijf Sistim Nederland BV alleen terecht kunt voor sanitaire cabines, dan heeft u het mis. Sinds 2006 hebben zij hun assortiment van te leveren producten zodanig uitgebreid, dat u inmiddels ook daar terecht kunt voor de levering van tribunestoelen. Zo leveren zij een complete oplossing voor het aankleden van het terrein van uw sportvereniging. Zij kunnen u helpen met het in orde maken van de sanitaire cabines en wastafelbladen in de kleedkamers. Ook kunnen zij u de gewenste garderobekasten en kleedkamerbanken leveren. Voor de herenkleedkamers is het zelfs mogelijk om urinoirschotten te laten plaatsen. Ook daar hebben zij diverse uitvoeringen van in het assortiment opgenomen. Na het compleet maken van de kleedkamers, kunt u dus verder gaan met de aanvullingen die nodig zijn op het veld. Het plaatsen van tribunestoelen is dan de volgende stap.

Soorten tribunestoelen

Het is bij dit bedrijf mogelijk om een keuze te maken uit drie verschillende soorten tribunestoelen, namelijk de tribunestoelen ECO, Arena en Collosseum. De ECO stoel en de Arena stoel hebben beiden een dubbele hoge rugleuning welke beschermd tegen het schoppen van achter u. De Arena variant is de meest comfortabele zit van deze twee stoelen. De Collosseum tribunestoel is een model zonder rugleuning.  Alle tribunestoelen zijn eenvoudig in onderhoud en kunnen door ervaren monteurs bij u in het stadion geïnstalleerd worden.

Vragen?

Wilt u spreken met een medewerker van dit bedrijf om samen de behoeftes van uw onderneming op het gebied van sanitaire cabines en andere zaken goed in kaart te brengen? Dit is altijd mogelijk. U kunt via de website een contactformulier invullen waar u een korte beschrijving kunt plaatsen van de wensen en vragen die u heeft. Een ervaren medewerker van dit bedrijf zal contact met u opnemen en u voorzien van passend advies. Hierna is het mogelijk om een passende vrijblijvende offerte te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Veilige desinfectie via een dispenser: koop een desinfectiepaal bij deze groothandel

Voor kopieerbeveiliging schakelt u de hulp in van dit bedrijf

De drankenhandelaar