Ererondje
Image default
Zakelijk

Meer info over de Regenboogbuurt/Overgooi

Ben jij nou geïnteresseerd hoe een bepaalde wijk of buurt ingericht is en naar de kadastrale gegevens van die buurt? Check dan eens de website Kadastralekaart.com. Daar vind je namelijk tal van Kadastrale gegevens, gegevens die altijd actueel zijn. Overigens is KadastraleKaart.com geen website van het Kadaster zelf, zij leveren echter wel de steeds actuele gegevens die je op de website vindt.  

Alles wat je wilt weten over de Regenboogbuurt vind je op deze website 

Wil jij nou alles weten over de Regenboogbuurt of ben jij echt geïnteresseerd in Overgooi en wat daar gebeurt? Check dan gewoon eens de website en je krijgt het antwoord op alle vragen. Zo vind je een fraai overzicht van de huishoudens; wonen de meeste mensen er met of zonder kinderen? Ook de bevolkingsopbouw wordt helder na het raadplegen van deze website. Wil je dus weten hoeveel mensen er van boven de 65 jaar wonen of hoe groot de groep is in de leeftijd van 25 tot 44 jaar? Je vindt het allemaal op Kadastralekaart.com. waarbij zaken nog duidelijker gemaakt worden met tabellen en grafieken.  

Welk deel van het aantal huizen staat er leeg? 

Via de altijd actuele website zie je ook iets over de migratieachtergrond van de bewoners van de Regenboogbuurt en Overgooi. Hoe groot is het niet-westerse deel? Dan naar de woningen. Natuurlijk krijg je een overzicht van het aantal woningen in de buurt, ook lees je hoeveel van die woningen er precies leeg staan en welk deel huur en welk deel koop is. Ook kun je zien welke huizen er voor en welke er naar het jaar 2000 uit de grond zijn gestampt én wat de gemiddelde WOZ-waarde van een huis gemiddeld is. Ook vind je er meer informatie over de bedrijven die er gevestigd zijn, worden de buurtgrenzen duidelijk aangegeven en zie je een overzicht van alle straten in de buurt. Met andere woorden vind je de informatie niet op KadastraleKaart.com, dan vind je het echt nergens. Een deel van de informatie is overigens gratis te downloaden; voor andere delen betaal je een vergoeding.

https://kadastralekaart.com/buurten/regenboogbuurt-BU00340309