Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Met losse keukenkastjes je IKEA keuken aan de laatste trends laten voldoen

Langzaam maar zekeren naderen we het einde van het jaar. Een moment dat we niet alleen gebruiken om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken naar wat het komende jaar ons weer gaat brengen. Veel dingen zijn niet te voorspellen, maar waarin we wel inzicht hebben zijn de interieurtrends. Ben jij van plan je IKEA keuken te renoveren? Dan kun je nu alvast inspiratie opdoen. De producten die je nodig hebt om jouw keuken vervolgens de gewenste make-over te geven, vind je bij Ostoya Furniture.

Kleur- en materiaaltrends

Wil je je keuken van IKEA renoveren? Dan ben je wellicht benieuwd naar de nieuwste kleurtrends. We kunnen je verklappen dat er op dit gebied weer gebruik gemaakt gaat worden van lichte, maar ook aardse kleuren. Tegelijkertijd zijn ook donkere keukens, bijvoorbeeld keukens waarin antraciet de boventoon voert, onverminderd populair. Zowel kleuren als materialen mogen meer met elkaar worden gecombineerd. Losse keukenkastjes voor IKEA keukens maken dit eenvoudig mogelijk.

Een webshop boordevol frontjes

Of je nu meedoet aan de trends of niet, wanneer je IKEA keuken wilt renoveren, zit je bij Ostoya Furniture helemaal goed. De webshop, die zich een specialist in losse keukenkastjes voor IKEA keukens mag noemen, biedt een ruim aanbod aan frontjes voor METOD kasten, maar ook lades, handgrepen en werkbladen. Zo kun je je keuken helemaal naar eigen smaak afmaken. In de webshop selecteer je handig op materiaal en afwerking. De losse keukenkastjes van IKEA zijn voorzien van duidelijke foto’s, prijzen en beschrijvingen.

Ontdek stijlvolle en duurzame producten

De producten van Ostoya Furniture sluiten naadloos aan op de kwaliteit van de Zweedse woongigant en bieden je naast stijl ook duurzaamheid. De producten worden binnen vier tot zes weken na bestelling thuisbezorgd. Ook biedt het bedrijf je graag hulp bij het ontwerpen of op maat maken van de frontjes. Creativiteit en service staan daarbij altijd voorop.