Ererondje
Image default
Dienstverlening

Naar Jilster voor afscheid collega

Voor een cadeau voor afscheid collega zijn wij naar Jilster gegaan. Wij zijn een groep collega’s die binnenkort helaas afscheid moeten gaan nemen van iemand die bij ons op dezelfde afdeling werkt. En met wie wij allemaal een heel goede band hebben! Daarom zouden wij graag een heel origineel afscheidscadeau willen gaan geven aan haar. Maar wat? Gewoon een kaartje of zoiets dergelijks is veel te standaard. Om ideeën voor een afscheid collega op te doen, zijn we gaan zoeken op het internet.

Ideeën afscheid collega

We zijn dus naar ideeën voor afscheid collega gaan zoeken op het internet. En zodoende kwamen wij eerst de gebruikelijke dingen tegen. Zoals een tekst of gedichtje schrijven. Maar wij willen iets originelers! Vervolgens kwamen we Jilster.nl tegen. En dat was wel iets wat wij zochten! Daar kun je namelijk je eigen magazine maken. En dat kun je dus zo persoonlijk maken zoals je zelf wilt. Waaronder dus voor een collega waar je afscheid van moet nemen. Bij enkele voorbeelden zagen wij al hele leuke dingen om inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld dat iedere collega waarmee hij of zij een bijzonder goede band heeft, een eigen pagina heeft om daarin een verhaal of anekdote in te zetten die jullie nooit meer zullen vergeten. En dan is het natuurlijk super leuk om vervolgens ook een foto daarbij te kunnen plaatsen van jullie tweeën. En niet alleen ik, maar ook mijn collega’s vonden dit een heel leuk idee!

Jilster

We zijn dan ook begonnen met het ontwerpen en opzetten van het magazine. Al gauw begon het er best goed uit te zien. En eerst zijn we begonnen met de teksten te gaan schrijven. Vervolgens werd de opmaak gedaan en hebben we nog wat foto’s geplaatst.

Een paar werkdagen later kwam het al binnen. Het zag er fantastisch uit! En dat vond onze afscheid nemende collega ook.

Voor meer info :