Ererondje
Image default
Auto's en Motoren

Neem rijles in Rotterdam en ga naar Rijbewijsstore.

Yes! Eindelijk is het zover. Je bent eindelijk 16,5 of ouder en je wilt al een tijdje aan je rijbewijs beginnen. Ik snap als geen ander dat het halen of het hebben van een rijbewijs ontzettend veel voor je betekend op die leeftijd en daarom snap ik ook dat je dit natuurlijk op de beste en snelste manier wilt doen. Bij Rijbewijsstore in Rotterdam kun je snel terecht en kan zelfs al in 3 dagen je rijbewijs halen. Het is een leuke rijschool die je graag wilt helpen het beste te halen uit je rijlessen zodat je sneller aan je praktijk examen kan beginnen. Voor je een pakket koopt is het vaak handiger om eerst een proefles te boeken zodat de rijinstructeur kan bepalen welk pakket het beste bij jouw past. Omdat iedereen anders is verschilt dit per persoon. De een heeft misschien 30 lessen nodig en de ander misschien maar 15. In de eerste les kunnen ze zien hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt, dit kan natuurlijk altijd nog minder worden naarmate je de rijlessen volgt, als je alles snel oppakt kun je eerder klaar zijn. 

Wat zijn de kosten van een proefles? 

Je kunt voor een proefles bij Rijbewijsstore al terecht voor 29,95 euro. Het is ook mogelijk om rijles in Amsterdam of rijles in Utrecht te volgen. Ook hier kun je een proefles doen. 

Wanneer kan je een rijles nemen? 

Je kunt al wanneer je 16,5 jaar bent beginnen met lessen. Dit is sinds kort aangepast. Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald, is het nog verplicht om een ervaren bestuurder naast je in de auto te hebben. Een ervaren bestuurder heeft op zijn minst 5 jaar een rijbewijs. Als je 18 wordt mag je volledig alleen rijden. 

Wat kost het aanschaffen van een rijbewijs?

Ben je geslaagd? Heb je al je examens gehaald en ben je er klaar voor om je rijbewijs te laten maken? Dit doe je bij het gemeentehuis en kost ongeveer 70 euro.