Ererondje
Image default
Dienstverlening

Om uw waardevolle spullen veilig op te slaan kunt u een metalen of kunststof locker kopen

Locker Concept is een onderdeel van o27 en dit bedrijf is al jaren een hoofdrolspeler op de Europese lockermarkt. Bij hen kunt u een moderne locker kopen voor allerlei verschillende omstandigheden. De specialisten van dit bedrijf hebben verschillende systemen ontwikkeld voor binnen- en buitengebruik en uiteenlopende veiligheidsbehoeften. Zij weten precies wat in een specifieke situatie nodig is om uw waardevolle spullen of de persoonlijke bezittingen van de gasten en/of werknemers van uw bedrijf te beveiligen.

Kopen of huren

Voor particulieren en bedrijven die op een vaste plaats gevestigd zijn, is het aantrekkelijk om direct een locker te kopen waarmee alle waardevolle persoonlijke spullen altijd veilig zijn. Dat geeft een rustig gevoel waardoor alles beter loopt. Er zijn echter ook situaties – zoals festivals, tijdelijke evenementen en bouwprojecten – waarin het niet mogelijk of logisch is om een grote investering in lockers te doen. Daarom is het bij Locker Concept uiteraard ook mogelijk om voor een specifieke periode lockers te huren.

Kunststof of metaal

Bij Locker Concept worden verschillende soorten lockers verkocht en verhuurd. De meeste bedrijven werken tegenwoordig met kunststof lockers. Dit materiaal is namelijk kras- en roestvast waardoor het goed buiten kan worden gebruikt en tegen een stootje kan – zonder dat het geheel er meteen afgeraffeld uitziet. Daarnaast verkopen ze natuurlijk ook lockersystemen voor particulieren. Deze zijn beschikbaar in metaal en kunststof. Met een persoonlijke locker in uw huis kunt u rustig gaan slapen of op vakantie gaan in de wetenschap dat niemand aan uw waardevolle spullen kan komen.

Stel uw eigen combinatie samen

Veel van de lockers in hun aanbod zijn modulair. Ze hebben verschillende basismaten, maar kunnen gecombineerd worden tot één geheel. Zo kunt u bijvoorbeeld lockerkasten of -blokken kopen die grotere kasten voor kleren en werkmaterialen bevatten evenals minikluisjes voor de opslag van waardevolle bezittingen. Alle lockers zijn voorzien van een cilinder- of cijferslot waardoor de spullen veilig opgeborgen worden. Geef door wat voor locker u wilt kopen of huren en zij geven advies waar nodig.

https://www.lockerconcept.nl/