Ererondje
Image default
Management

Online healthcare mba

Wie zou moeten kiezen voor

Een Gezondheidszorg MBA?

ONTWORPEN VOOR DE

ERVAREN EN ASPIRANT

PROFESSIONAL IN DE GEZONDHEIDSZORG

De online Gezondheidszorg MBA trekt professionals aan die op zoek zijn naar solide zakelijke vaardigheden met een duidelijke focus op de gezondheidszorg. Het doel? Om u te helpen een gespecialiseerde expertise te ontwikkelen om leiderschapsfuncties na te streven, waaronder manager van gezondheidsdiensten, beheerder en leidinggevende.

 

Uw achtergrond in de gezondheidszorg maakt u bijzonder geschikt om de online Healthcare MBA aan de George Washington University na te streven.

 

Of u nu een praktiserend arts, administrateur, apotheker of farmaceutisch executive, business professional, verpleegkundige, gezondheidszorg directeur of manager, wetenschapper, tandarts of mondhygiënist bent, dit programma biedt opties om uw Healthcare MBA aan te passen en af te stemmen op uw carrièredoelen.

 

Fall Applications Due:

22 juli 2022 Herfstklassen beginnen:

29 augustus 2022

VOLLEDIG ONLINE

Verdien de eerste graad in zijn soort 100% online. Onze Healthcare MBA heeft geholpen vooruit zakelijke leiders voor meer dan 15 jaar. Het is ontworpen om flexibel te zijn en handige cursusopties te bieden die werken met uw drukke schema.

UITGEBREID EN AANPASBAAR

Bouw uw persoonlijke curriculum uit een reeks van robuuste opties. Kies keuzevakken uit onze gerenommeerde scholen in het bedrijfsleven, gezondheidswetenschappen, volksgezondheid, recht en nog veel meer. Uw keuzevakken kan ook dienen om een graduate certificaat toe te voegen aan uw MBA.

DIVERS NETWERK

Word lid van een divers netwerk van professionals, waaronder gezondheidsdirecteuren, artsen, verpleegkundigen, consultants en meer. De meerderheid van onze afgestudeerden melden meer dan 10 jaar ervaring in de gezondheidsindustrie. Uw online MBA biedt ook studiemogelijkheden in het buitenland.

 

PRESTIGIEUS & MILITAIR VRIENDELIJK

Verdien een voorname online Healthcare MBA van een van de beste business schools in het land, zoals consequent gerangschikt door Businessweek, The Wall Street Journal en Forbes. Het is ook een top optie voor actieve militairen en veteranen.

 

UW GESPECIALISEERDE GEZONDHEIDSZORG MBA

De online Healthcare MBA heeft een lange geschiedenis in het helpen van de meest ervaren leiders in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg van vandaag om hun carrière te bevorderen. Hoe? We bieden meer cursusopties, zodat u het curriculum beter kunt afstemmen op uw professionele doelen. Het verdienen van een afgestudeerde certificaat in de gezondheidszorg kwaliteit, gezondheidswetenschappen, regelgevende

 

zaken of klinisch onderzoek zijn enkele van die opties die u plaatsen om af te studeren met een onderscheiden MBA en een unieke specialiteit die uw verfijnde ervaring laat zien.

 

Een rigoureus curriculum

De rigoureuze online Healthcare Master of Business Administration is ontworpen om de basisprincipes van bedrijfsbeheer te leren en studenten tegelijkertijd uit te dagen strategisch te denken. Cursussen in projectmanagement, financiën, ethiek en andere bedrijfskundige disciplines dompelen je onder in intensieve kern MBA-cursussen met aanvullende gezondheidszorg management gerelateerde onderwerpen en keuzevakken. Studenten kunnen er ook voor kiezen om een van de zeven certificaten te voltooien die worden aangeboden door de GW School of Medicine and Health Sciences als onderdeel van het curriculum:

 

Graduate Certificate in Health Care Quality

Graduaatcertificaat in gezondheidswetenschappen

Graduaatcertificaat in regelgevingszaken

Graduaatcertificaat in integrale geneeskunde

Graduaatcertificaat in klinische onderzoeksadministratie

Gediplomeerd certificaat in klinische onderzoekspraktijk

Afgestudeerd certificaat in klinisch en translationeel onderzoek

OVERZICHT PROGRAMMA CURRICULUM

Een universitair hoofddocent van de School of Business, de senior associate dean voor Gezondheidswetenschappen en de voorzitter van het Department of Clinical Research and Leadership van de School of Medicine and Health Sciences geven uitleg over het partnerschap, het programma curriculum en de mogelijkheden voor studenten.

MOGELIJKHEDEN VOOR STUDIE IN HET BUITENLAND

Hoor Lisa Brancheau, assistent-directeur van Global and Experiential Education bij GWSB, vertellen over de unieke mogelijkheden voor studenten om een mondiaal perspectief aan hun diploma toe te voegen.

Voordelen van het behalen van een HCMBA aan de George Washington University.

De online Healthcare MBA heeft een lange geschiedenis in het helpen van de meest ervaren leiders in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg van vandaag om hun carrière vooruit te helpen. Hoe? We bieden meer cursusopties, zodat u het curriculum beter kunt afstemmen op uw professionele doelen.

 

Het verdienen van een afgestudeerd certificaat in de gezondheidszorg kwaliteit, gezondheidswetenschappen, regelgevende zaken of klinisch onderzoek zijn enkele van die opties die u positioneren om af te studeren met een voorname MBA en een unieke specialiteit die uw verfijnde ervaring laat zien.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/