Ererondje
Image default
Bedrijven

Probeer de heerlijke bedden van het hoogwaardige merk Schramm

Bent u op zoek naar een bed waarin u heerlijk kunt slapen en waarbij rugklachten tot de verleden tijd behoren? Dan moet u zeker eens een bed van het hoogwaardige merk Schramm proberen. Boxspring bedden van dit merk koopt u bij Bergers Interieurs. Deze winkel hecht vele waarde aan kwaliteit en voegt enkel de beste producten toe aan het assortiment. Al ruim 30 jaar is deze winkel een trotse dealer van de heerlijke bedden van Schramm. Bezoek dus zeker de winkel in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Hier kunt u alle bedden bekijken en proberen. Bij de aankoop van een nieuw bed is het testen van uw potentiële bed misschien nog wel het allerbelangrijkste. Bij deze winkel neemt u alle tijd om verschillende bedden uit te proberen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze kunt maken.

Waarom een bed kopen van het merk Schramm?

Het merk Schramm is een Duits merk en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een twee-matrassen-systeem, ofwel de boxsprings. Deze stevige bedden hebben een ondersteunend vermogen en zijn volledig afgesteld op uw gewicht en lichaamsbouw. Dankzij de optimale productiekwaliteit en gebruik van hoogwaardige materialen, bent u verzekerd van een bed dat een lange tijd meegaat.

Laat u adviseren door ervaren medewerkers

De medewerkers van Bergers Interieurs vertellen u graag meer over de verschillende boxsprings van Schramm. Zij nemen de tijd om met u mee te denken welk het beste bij u past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan bent u in deze winkel nog lang niet uitgekeken. Naast bedden, koopt u hier namelijk ook op maat gemaakte slaapkamerkasten. Zo kunt u uw slaapkamer helemaal compleet maken.  Alles wordt voor u naar wens gerealiseerd. Breng een bezoek aan de zeer ruime showroom of neem wanneer u vragen heeft gerust telefonisch contact op met de vriendelijke medewerkers.

https://bergers.nl/