Ererondje
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken?

Moet jij je proefschrift drukken? Ben bezig met het afronden van je studie? Waarschijnlijk is deze periode vrij chaotisch en voel je ook veel druk. Het schrijven van je scriptie of thesis kan erg stressvol zijn. Toch is het ontzettend belangrijk. Je proefschrift is het laatste wat je zult moeten inleveren en hierna ben je klaar. Ook kun je via je proefschrift een goed wetenschappelijke onderzoek doen en soms zorgt dit voor meer dan alleen je diploma. Daarom is het belangrijk om heel veel moeite en aandacht in je proefschrift te stoppen. Het is namelijk meer dan een wetenschappelijk onderzoek voor school.

Al klaar en toe aan het drukken van je proefschrift?

Je komt altijd op het moment dat je de laatste zinnen op papier zet. Dát moment is voor iedereen net zo euforisch. Toch ben je dan nog niet klaar, je moet het laten afdrukken. En zeg nou zelf, het oog wil ook wat. Daarom bestaat proefschriftenprinten.nl. Zij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het afdrukken van een proefschrift. Het gaat niet alleen om het ontwerp, maar ook de kwaliteit van het proefschrift. Ook zijn ze erg flexibel. Zo kun je op het allerlaatste moment nog veranderingen aanbrengen in het document. De prijzen liggen ook niet hoog en de services is erg goed. Deze website werkt samen met alle universiteiten van Nederland. Zo komen bijvoorbeeld de universiteiten van zowel het zuiden als het noorden langs. Een proefschrift gaat natuurlijk om de inhoud en het ontwerp is ondergeschikt. Toch is het wel belangrijk om over het ontwerp na te denken.

Resultaat als je klaar bent.

Als je eenmaal je proefschrift hebt ontvangen, zul je het erg waarderen dat je er meer tijd in hebt gestoken. Ook zijn de gebruikers van proefschriftenprinten.nl erg tevreden. ‘Ik heb erg blij met hoe mijn thesis eruit is komen te zien. Ook ben ik blij met de service van de website! Ik heb helaas een aantal keer belangrijke dingen moeten veranderen en deze konden gewoon aangepast worden, gelukkig. Ook heb ik het ontwerp via de website geregeld. Het is precies zoals ik het wil hebben, niet te overheersend, precies goed! De prijs was ook prima te doen, maar ik had ook wel wat geld over voor mijn proefschrift! En het eindresultaat is geweldig!’

Voor meer info :