Ererondje
Image default
Winkelen

Restube Active

Restube Active is een innovatieve uitvinding namelijk een reddingsboei in een klein handtasje dat je bij je kan dragen. Als je gaat watersporten dan heb je natuurlijk je bewegingsvrijheid nodig. Helaas zit er wel altijd een risico aan watersporten. Vooral voor surfers, windsurfers of kitesurfers is er een risico aan watersporten. Gelukkig kan de Restube Active uitkomst bieden. Dit kleine tasje kan je om je heup dragen. Als het nodig is dan kan je jezelf redden met één simpele ruk aan het koortje. De reddingsboei wordt hiermee automatisch opgeblazen en ineens heb je een complete reddingsboei bij de hand.

De restube active is meerdere keren opnieuw op te blazen

De restube active is niet eenmalig te gebruiken tijdens een noodgeval. Nadat je de boei gebruikt hebt om weer aan land te komen kan je hem laten leeglopen. Je kan hem vervolgens weer opbergen in het lichtgewicht heuptasje. Er zit een speciaal co2 patroon bij die de restube active weer opblaast. De reddingsboei kan in totaal tot wel 100 keer opgeblazen worden. Via een draagbare riem draag je de restube om je heup en kan je hem altijd erbij pakken als het nodig is. De Restube Active is een uitvoering die speciaal gemaakt is voor actieve watersporters. Watersporters die juist extra vrijheid willen en niet beperkt willen worden door een reddingsboei. De Restube Active voldoet uiteraard aan al deze eisen en maakt veilig zwemmen op open water eenvoudiger.

Restube lifeguard speciaal voor de professionals

De Restube Active is natuurlijk perfect voor watersporters en echt een ingenieuze uitvinding. Maar ook voor lifeguards kan het de perfecte oplossing zijn. Lifeguards moeten vaak naar iemand toe zwemmen voor ze iemand kunnen redden. Door de belasting van een reddingsboei gaat er kostbare tijd verloren. Met de Restube Lifeguard editie kan je direct het water induiken zonder een boei mee te nemen. Zodra je in de buurt bent trek je aan het koortje om de reddingsboei op te blazen en aan te reiken. Er wordt zo flink wat tijd bespaart en je kan nog sneller iemand uit het water redden.

Speciaal ontwikkelt voor professionele reddingsoperaties

De Restube Active heeft ook nog eens extra functies die perfect zijn voor lifeguards. Zo is het zelfs mogelijk om de Restube aan een slachtoffer vast te maken en iemand mee te nemen. De tube kan vastgemaakt worden aan de borstkas van de drenkeling en aan jouwzelf verbonden worden. Zo wordt het nog makkelijker om iemand te redden. Na gebruik kan de restube weer opgeborgen worden in het tasje voor de volgende inzet. Het co2 patroon is zelfs te vervangen om langer gebruik te kunnen maken van de Restube lifeguard. Het drijfvermogen is tevens ruim voldoende om een volwassen persoon te redden.