Ererondje
Image default
Bedrijven

Snel een mooiere tuin

Niet iedereen heeft evenveel tijd en zin, om de tuin in te richten. Soms wil je gewoon snel, met een paar makkelijke ingrepen, de tuin pimpen. Vooral als je er bijvoorbeeld binnenkort een feestje wil houden. Logisch. Vooral als het weer goed is, dan wil je gewoon snel kunnen genieten van de tuin. Gelukkig zijn er een paar van die makkelijke ingrepen, die ervoor zorgen dat jouw tuin er weer mooi uit ziet.

Nieuwe houten tuinmeubelen

Zien jouw tuinmeubelen er niet meer uit? Als opknappen te veel werk is, dan kun je net zo goed weer iets nieuws kopen. Houten tuinmeubelen zijn erg mooi en zorgen snel voor een mooiere uitstraling van de gehele tuin. Makkelijk scoren dus! Kies er ook mooie kussens bij en je zit weer als een koning of een prinses. Het is maar net wat je wil natuurlijk.

Kant en klaar oplossingen

Bij die houten tuinmeubelen wil je natuurlijk wel iets groens zien. Niets zo makkelijk als een paar kant en klare potten met planten te kopen. Die kun je zo neerzetten. Ideaal. Vaak zijn er gewoon bij de supermarkt wel van die makkelijke en leuke aanbiedingen op de plantenafdeling. Gewoon kopen dus!

Tuinman inhuren

Ja, zelf doen kan ook. Maar, hier hebben we het over snel een mooiere tuin. Wat is er dan handiger om voor het onkruid wieden en de tegels schoonspuiten een tuinman in te huren. Je kunt het ook zien als een cadeau aan jezelf. Heerlijk toch?

Nog een tip? Vraag die tuinman om de planten die het niet overleefd hebben te verwijderen en om er iets anders leuks voor in de plaats te planten.

Accessoires

Waar zouden we zijn, zonder die leuke kneuterige accessoires? Nergens toch? Heerlijk even struinen bij de Action en je hebt vast wat leuke dingetjes voor in de tuin erbij. Een dienblad met wat kaarsen doet het daarbij natuurlijk nog altijd goed.

Dus hoe snel heb je dan een mooiere tuin? Regel je dat de tuinman er op de dag is, dat jij lekker gaat shoppen voor onder andere houten tuinmeubelen? Dan ben je niet veel meer kwijt dan een zaterdagmiddag. Dat is nog eens snel!

https://www.outsidemeubelen.nl/