Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Spullen weggooien of in een opslagruimte opslaan? Boek een Boobox

Minimaliseren is het loslaten van overbodige dingen. Minimaliseren hoort ook bij deze tijd. Over extreme hamsteraars, die leren hoe ze de kwaliteit van leven verbeteren, door het loslaten van spullen, zijn al menig televisieprogramma’s gemaakt. Maar ook van de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo draait de populaire serie ‘Tidying Up with Marie Kondo’ op Netflix.

Voor het scheppen van orde in je leven en in je huis zijn er inmiddels ook professionele opruimcoachen die deskundige en doeltreffende hulp aanbieden. Maar geen nood Boobox mobiele opslagruimte kan uitkomst bieden.

Opruimen lijkt veel eenvoudiger dan het vaak is

Hoe weet je waar je moet beginnen? Wat ga je wel en wat ga je niet bewaren? Spullen die je toch wilt bewaren, waar ga je die dan opslaan? Rust in je hoofd en ruimte in je huis is wat je wilt. Maar die tweestrijd in je hoofd maakt het lastig: Misschien heb ik het straks toch nodig. Je begint volle moed met opruimen en … voordat je het weet zit je weer te dromen omdat je oude spullen tegenkomt. Er komt uiteindelijk weer niets te recht van opruimen.


 

Verhuizen of tijdelijk opslagruimte nodig? Bezoek onze website en lees meer over onze mobiele opslagboxen.

 


Afscheid nemen van spullen doe je in etappes

Begin bijvoorbeeld bij de badkamer als je hier echt veel moeite mee hebt. Je komt hoogstwaarschijnlijk van alles tegen waar je helemaal niet sentimenteel van wordt, zoals spullen die al lang weg kunnen. Staan er spullen in de kast die je al jaren niet gebruikt? Maak iemand anders blij of gooi ze anders gewoon weg. Een goed en opgeruimd gevoel is het resultaat. Opruimen wordt op deze manier steeds plezieriger en makkelijker. In je garage of schuur zet je alle twijfelgevallen netjes in een doos. Heb je na 3 maanden deze spullen nog steeds niet nodig? Doe ze weg!

Geven aan de kringloop of goede doelen

Wanneer je spullen nog perfect in orde of heel goed bruikbaar zijn, dan doe je er mogelijk ook geen afstand van. Bijvoorbeeld het duurzame speelgoed waar de kinderen graag en veel mee hebben gespeeld. Doneer het speelgoed anders aan de speelgoedbank. En… bij de kringloop krijgt je bruikbare kleding misschien ook wel een tweede kans. Als je bedenkt dat er best mensen zijn die je spullen goed kunnen gebruiken, dan wordt loslaten een stuk makkelijker.

Sla tijdelijk spullen op bij opslagruimte Maastricht.

Afscheid nemen van bepaalde spullen lukt soms nog niet. In een tijdelijke opslagruimte, voor een proefperiode van bijvoorbeeld 3 maanden, overtollige meubelstukken, een motor, surfspullen, of enorme verzameling opslaan is daarvoor een heel goed alternatief. Ruim lekker op en maak ruimte in je woning of appartement. En je spullen sla je voorlopig gewoon op.

Bij BOOBOX opslagservice huur je al een mobiele opslagbox vanaf € 69,- per maand. Jij hoeft voor je deur alleen maar in te laden. Je spullen worden opgehaald, tijdelijk veilig opgeslagen en weer teruggebracht wanneer jij wilt. Opslagruimte Maastricht gezocht? Kijk op de website van www.boobox.nl voor meer informatie. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0475-476319.

Voor meer info : https://boobox.nl/