Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch

Taxivervoer in de regio Den Bosch en omstreken tegen concurrerende tarieven. De taxi’s van Taxi Den Bosch kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website besteld worden. Als u van te voren wilt weten waar u aan toe bent dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw taxivervoer.

Taxi Den Bosch biedt u 24/7 kwalitatief taxivervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.

Ons wagenpark bestaande uit personenwagens, personenbussen en rolstoelbussen. Deze zijn uitgevoerd met airco en de modernste navigatiesystemen. Dit is één van de factoren die ervoor zorgt dat u altijd op tijd, comfortabel en snel op de door u gewenste plaats van bestemming aankomt.

Taxi DenBosch is een taxibedrijf met airport- en taxi service. Taxicentrale Den Bosch is 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens de feestdagen) bereikbaar en staan graag tot uw dienst. Taxi Den Bosch vervoert passagiers in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. U kunt bij Taxi Den Bosch altijd rekenen op discretie met maximale service.

Taxi in Den Bosch

Personenvervoer U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct op een veilige manier naar de door u gewenste bestemming.

Luchthavenvervoer

Taxi Den Bosch rijdt dagelijks naar luchthavens en hierdoor kan Taxicentrale Den Bosch een vaste en voordelige prijzen hanteren. Taxi Den Bosch rijdt o.a. naar Schiphol, Eindhoven Airport, Düsseldorf Airport en Brussels Airport.

Evenementen-/uitgaanstaxi Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar maar laat je rijden door een BOB van Taxi ‘s-Hertogenbosch. De uitgaanstaxi van Taxi Den Bosch brengt u veilig thuis, overal in Rotterdam en omgeving.

Bestel direct een taxi op:

Taxi Service Den Bosch Hoekkampstraat 21, 5223 Vc ‘s-Hertogenbosch

Voor meer info : http://www.taxiservicedenbosch.nl