Ererondje
Image default
Aanbiedingen

U slaagt sowieso voor Disneyproducten in deze rijkgevulde webshop

In de webshop en fysieke winkel van Geeksheaven in Ede koopt u de ideale Disneyproducten voor een échte Disneyfan! Bekijk het volledige assortiment van deze webwinkel, er zit namelijk voor iedereen wel een geschikt geschenk bij. Disney is voor jong en oud! U koopt bij deze winkel bovendien verschillende kerstversiering. Zij verkopen meerdere handbeschilderde en verlichte kersthuisjes die u kunt aansluiten op het stopcontact met een Europese tweepolige stekker. De Disney Village collectie zorgt dat uw kerstdagen magisch worden. Naast huisjes vindt u in deze winkel ook verschillende kerstbeelden, onder andere van Stitch en Minnie en Mickey Mouse, en ornamenten voor in de kersboom.

Disneypersonages in een unieke popart-stijl

Wilt u een Disneybeeld kopen met een écht bijzondere uitstraling, dat opvalt in uw Disneyverzameling? Koop dan een beeld uit de Romero Britto collectie. Romero Britto is een popart-kunstenaar die werkt met felle kleuren en gedurfde patronen. De beelden die hij ontwerpt zijn uniek, omdat ze met de hand beschilderd zijn met een hoogglans afwerking. Als u fan bent van originele Disneyproducten, dan kunt u bij deze webshop helemaal losgaan. Kies voor een Romero Britto-beeld uit The Aristocats of van Mickey of Minnie Mouse. Gaat u liever voor een Disneybeeld in een meer traditionele stijl? Ook dan kunt u terecht bij deze webwinkel. In de Disney Traditions of Showcase collectie vindt u beelden van uw lievelingsfiguren zoals u ze kent. U heeft ruime keuze uit verschillende personages, zoals Aurora uit Sleeping Beauty, Jafar uit Aladdin of Merida uit Brave.

Maak uw keuze tussen de verschillende artikelen

Het assortiment Disneyproducten in de webshop van Geeksheaven en hun fysieke winkel in Ede is ontzettend groot. Naast Disneybeelden en een kerstcollectie met huisjes en kerstboomornamenten koopt u hier ook bordspellen en puzzels van Disney. Ook voor schoolspullen of spaarpotten in Disneythema kunt u bij deze webwinkel terecht. Daarnaast kunt u bij Geeksheaven ook merchandise kopen van andere franchises, zoals Harry Potter, Marvel en Star Wars.

https://www.geeksheaven.nl/